Alig két évvel az eredeti megjelenés után megerősítették, hogy a Marvel’s Avengers két hónap múlva megkapja az utolsó frissítést.

Bármennyire is nagy siker volt a Marvel filmes univerzuma az elmúlt években, nem sok nagysikerű játékot sikerült kiadni a témában. A Marvel’s Avengers egy ambiciózus projektnek indult, de annál nagyobb bukta lett belőle. A rajongók már csak azért sem fogadták be, mert a játékban nem az ismert filmes arcok jelentek meg.

Alig két évvel a megjelenése után a Marvel’s Avengers megkapja utolsó frissítését, a játék pedig még idén lekerül a digitális boltok polcairól.

A Marvel’s Avengers elméletben jó játék lett volna, hiszen története is volt, sőt szinte az összes fontos Bosszúálló karaktert játszhattuk. A valóság viszont közel sem volt ilyen jó. A játék erős jóindulattal is középszerű lett, és persze simán benne volt a pakliban a leállítása. Arra azonban senki nem számított, hogy ilyen hamar.

A Marvel’s Avengers hivatalos weboldalán a fejlesztő Crystal Dynamics megerősítette, hogy a játék utolsó frissítése, a 2.8-as verzió március 31-én érkezik. Ezt követően nem lesz több új tartalom, sőt a játékon belüli shop is leáll. Ott addig egy csomó tartalmat ingyen kínálnak, szóval megéri körülnézni.

Szeptember 30-tól a játék minden támogatása véget ér, ezt követően pedig nem lehet majd megvenni digitálisan. Persze aki nagyon szeretné, továbbra is játszhatja majd, akár haverokkal is, de új játékosok már nem léphetnek be ebbe az univerzumba.

„Tudjuk, hogy ez kiábrándító hír, hiszen a közösségben mindenki nagyon kötődik ezekhez a karakterekhez és történeteikhez. Nagyon, nagyon hálásak vagyunk, hogy velünk tartottatok ebben a kalandban” – írták a fejlesztők.

Reméljük, hogy a jövőben még születik olyan Bosszúállók játék, ami méltó lesz a képregényekhez és a filmes univerzumhoz.

Ezt láttad már?

Véget ér a Cobra Kai – de jön a South Park 26. és az Invincible 2. évada

 

×