Múlt hét péntek óta bujkálnak TOTY lapok a csomagokban.

Múlt hét péntek óta bujkálnak TOTY lapok a csomagokban. Az EA Sports ezúttal nem egy Nominee kerettel tolta meg a pakkok súlyát, hanem TOTY Icon kártyákkal, amikre korábban még sosem volt példa. Szép számmal nyitogatják is a játékosok a kiemelkedő speciális lapokat, ám eddig nem volt lehetőség célirányosan vadászni a kedvenceket.

Ma viszont a leakek szerint hivatalosan is elindulhat a TOTY-szezon, ugyanis a kanadai fejlesztőcsapat a forrásfájlok közé már bekészített pár kulcs-SBC-t.

A Twitteren FIFA 23 News (FIFA22_INFO) osztott meg egy posztot, amiben elárulta a követőinek, hogy a legjobb értesülései szerint este érkeznek az Upgrade csomagok, amik segítenek majd farmolni a kiszemelteket. Ligue 1, Bundesliga, La Liga, Premier League…egy szó mint száz, az összes nagyobb liga megkapja majd a saját Upgrade pakkját, amiből csak és kizárólag az adott ligának lapjait nyithatjuk majd.

Ha tehát például Real Madrid játékost szeretnénk maguknak, érdemes lesz mindent La Liga Upgrade-be forgatni, ugyanis péntek este 19 órától ezekből a pakkokból Benzema, Militao, Modric, vagy éppen Courtois is kisétálhat.

Ezt olvastad már?

Mégiscsak hiba volt? – Reagált az EA Sports a komoly lapnerfekre

 

×