A GTA Trilogy javítások nélkül jelent meg a Steamen.

Több mint egy évvel a csomag eredeti megjelenése után a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition végre megérkezett a Steamre. Ez első ránézésre nem is olyan rossz hír, tekintve, hogy a klasszikus GTA játékok gyűjteménye csak a Rockstar Launcherben volt elérhető eddig. A Rockstar jelenleg ráadásul akciósan kínálja a csomagot, féláron csak 29,99 dollárba kerül.

Sajnos azonban sem a Rockstar, sem a trilógiát felújító Grove Street Games nem adott ki új javítást a PC-s verzióhoz.

 

A TweakTown szerint azok, akik megvették a játékot a Steamen, arról számoltak be, hogy ez pontosan ugyanaz a verzió, ami a Rockstar Launcherben is elérhető. A trilógia felújított verziója most is tele van nyakatekert animációkkal, hibákkal és persze optimalizálási problémákkal. A játék a jelek szerint a Steam Decken sem fut jól, a konzolon elég rossz a képkockasebesség.

 

A hibák között ott van az is, amikor a Vice Cityben a játékos nem mehetnek a játék bizonyos területeire, beleértve a hajógyárakban lévő hajókat is. A San Andreasban állítólag szintén nevetséges hibák vannak, többek között eltorzult karaktermodellek, hiányzó textúrák, valamint különböző hang- és képproblémák.

A játékosok természetesen dühösek a Rockstarra, hogy még mostanra sem sikerült javítani a problémákat. Érdemes persze megjegyezni, hogy a remastered trilógiát technikailag nem a Rockstar Games készítette, hanem a Grove Street Games. Ők egy pici fejlesztő-stúdió, kevesebb mint 25 alkalmazottal.

Érdekesség azonban, hogy mindezek ellenére a trilógia elég jól fogy: a megjelenés óta nagyjából 14 millió példányban kelt el.

Ezt láttad már?

Mindenki leül játszani – Egekben a The Last of Us játék eladásai a sorozat miatt

 

×