🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄

A Google-nél valószínűleg egy külön embert állítottak a különböző kis titkok és easter eggek kitalálására, hiszen szinte minden kisebb-nagyobb eseményre előrukkolnak valami elővarázsolható izébizével. Csúnya magyarsággal így tudnám lefordítani azokat a keresőben elrejtett dolgokat, melyeket megtalálva valami vicceset varázsolhatunk a képernyőnkre.

Ha például rákeresel arra, hogy <blink> (így ebben a formában), akkor a találatok között a blink szó villogni fog. Még 2017 előtt, ha beírtuk, hogy „réges rég, egy messzi-messzi galaxisbant”, akkor felcsendült a John Williams ikonikus Star Wars-zenéje. Ha a chixclubra próbálunk keresni, akkor pár másodperccel később egy meteor süvít át a képernyőn. Ha viszont éppenséggel Gotham City-re vagyunk kíváncsiak, akkor az infódobozban megjelenő Batman reflektorra nyomva is történnek érdekességek.

A sort pedig sokáig lehetne folytatni, egészen a legfrissebb elrejtett easter eggig, ami kifejezetten a The Last of Us rajongók számára készült.

A borítóképen túl viszont kár volna lelőni a poént, szóval ha épp nézed a sorozatot, játszod vagy játszottad a játékot, vagy mindegyik igaz rád, akkor mindenképp érdemes lesz kipróbálnod. Ehhez nem is kell sokat trükköznöd, elég csak ha beírod a keresőbe, hogy The Last of Us, várni egy picit, majd rányomni a képernyő alján megjelenő piros kis gombára. 🍄 Nyugodtan rányomhatsz akár többször is! 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄

Na és a sorozat második részét láttad már?

Ezt is érdemes elolvasnod:

Egy budapesti művész Legóból építette újra a The Last of Us jeleneteit | KÉPEK

 

×