A tartalomfrissítési tervek kiteregetése az utóbbi időben nem volt a Riot Games erőssége.

A tartalomfrissítési tervek kiteregetése az utóbbi időben nem volt a Riot Games erőssége. Valójában a League of Legends játékosai egy hordó alját kapargatták információkért (értsd: Twitter és Reddit), hogy többet megtudjanak a fejlesztők tervezési filozófiájáról és a közelgő tartalomfrissítésekről.

A Riot 2023-ban jó pár karakter frissítését tervezi, és a közelmúltban a következőket árulták el a „csomagról”, ami idén érkezik.

Amikor a League közössége ismét elkezdett kérdezősködni Skarner frissítése kapcsán, Riot Lexical kitálalt a csapat belső működéséről, felfedte, hogy miért csúsztatták vissza a hős VGU-frissítését:

„Sajnos, amikor tavaly véget értek a szavazások, az olyan időszakban volt, amikor nagyon kevés szabad vegyértékünk volt. Éppen folyt az új tervezők bevonása, az animációs csapat újjáépítése, a hanganyagokkal és narratívákkal foglalkozó csapatok pedig túlterheltek voltak.”

Ami még fontosabb, Lexical hangsúlyozta, hogy Skarner egy meglehetősen összetett bajnok, akiben bőven van potenciál, ami lehetővé teszi a Riot számára, hogy többet kísérletezzen és a VGU frissítéseket a következő szintre emelje.

 

Jelenleg finoman szólva sem egy túláradó „élmény” Skarnert irányítani a játékban, ez pedig kiemelten motiválja a tervezőcsapatot, hogy valami érdekeset, valami maradandót alkosson.

„Sok ötletet, kitet és narratív javaslatot láttunk, s úgy gondoljuk, hogy sikerült egy izgalmasat találnunk! Még beletelik egy kis időbe, amíg kidolgozzuk a legújabb irányt és befejezzük Skarnert.”

A VGU tehát mégsem az év elején fog jönni, ahogy arra számítottunk. De legalább már TÉNYLEG dolgoznak rajta.

Ezt olvastad már?

A LoL esport történetének legnagyobb húzása most 10 éves

 

×