Este indul a Team of the Year-időszak, a FIFA játékok legizgalmasabb pár hete.

Este indul a Team of the Year-időszak, a FIFA játékok legizgalmasabb pár hete. Ilyenkor a csomagokból nyithatók a játék legjobb lapjai, ami egészen az EA Sports FC megjelenéséig metának fognak számítani.

Sokak szerint ez az a promó, ami végérvényesen kinyírja a játékokat, ugyanis, ha valaki rendelkezik legalább egy TOTY-val, arra a posztra egész évre megvan, így sok értelme nincsen alakítgatni a csapat azon részét. Ha pedig úszunk a Coinban, akár egy tökéletes keretet is építhetünk.

Pláne idén, amikor is TOTY Icon kártyákat is kapunk az EA Sportstól. Fogalmunk sincs, hogy pontosan milyen jellegű buffokat fognak kapni a szóban forgó kártyák, hiszen ilyesmire még sosem volt példa korábban. Azt viszont tudjuk, hogy kik lesznek azok, akik speciális verziót kapnak hamarosan.

 

Gerd Müller, Gullit, Rolnaldinho, Makelele, Zanetti. Ez csak pár név a fent látható elit listáról. Mind őrülten erős lap lesz, s valószínűleg a profi meta meghatározói. Legalábbis nehéz lenne elképzelni, hogy Ronaldinho, Müller, vagy éppen Gullit ne lenne majd nagy közösségkedvenc.

Ha ezúttal is igaz lesz az, hogy a játékosokat rendesen felturbózza az EA Sports, akkor a Donk tweetjében látható lista a játékciklus végéig meghatározó lesz. Ha valaki nyit belőlük egyet, megfogta az isten lábát!

Ezt olvastad már?

Mégiscsak hiba volt? – Reagált az EA Sports a komoly lapnerfekre

 

×