A legutóbbi FIFA karbantartás után egyik pillanatról a másikra hatalmas nerfeket kaptak a FUT Centurions Team 2 játékosai.

A legutóbbi FIFA karbantartás után egyik pillanatról a másikra hatalmas nerfeket kaptak a FUT Centurions Team 2 játékosai. Ibrahimovic teljesítménye rettentően leromlott, a játék egyik legértékesebb lapja hirtelen árzuhanáson esett át. Pár napja még 3,5-4 millió között ingadozott az ára, ám a nerfek után hirtelen 2 körül kezdett tendálni ez az összeg.

A pánik eladások következtében a közösségnek is feltűnt az átalakítás, a nagyobb streamerek és leakerek is szóvá tették a gyengítést. A FIFA közösség vérlázítónak tartotta az EA Sports lépését, akiknek nem volt mit tenni, reagálniuk kellett a vádakra.

Természetesen mindent tagadtak és egy ártatlan hibának titulálták a nerfullámot, ami nemcsak Zlatant, hanem többek között például Verratti új lapját is érintette.

 

A kiadó azóta gyorsan javította az érintett lapokat és külön kiemelték, ezek csak „vizuális” változások voltak, magukat a lapok tényleges statjait nem érintették. Persze ezt megcáfolni nehéz, bár több olyan poszt is született a tegnapi nap, ami bizonyította, hogy sajnos nem „csak” vizuális hiba volt mindez…

 

Lényeg a lényeg, hogy a közösség nagy felzördülésére a kanadaiak is relatíve gyorsan reagáltak, az esti órákban már javították is az érintett lapokat.

Ezt olvastad már?

Így csalják le újonnan a FIFA 23 meccseket konzolon

 

×