Nem sokkal azután, hogy magyar állami segítséggel a 4ig felvásárolta a magyar Vodafone-t, most azt latolgatják, milyen új nevet kaphat nálunk a szolgáltató.

Arról mi is beszámoltunk, hogy a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt., a 4iG Nyrt. leányvállalatként működő Antenna Hungária Zrt., valamint a Vodafone Europe BV aláírták a megállapodást a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. megvásárlásáról. Így a magyar állam, illetve a 4ig lett a hazai Vodafone új tulajdonosa, egy 660 milliárd forint értékű tranzakciót követően.

A 444 szerint a szolgáltató új nevet kaphat.

Bár a 444.hu iparági forrásokra hivatkozva most azt állítja, hogy a felváráslást követően a Vodafone új néven működhet tovább Magyarországon, erről nincs hivatalos bejelentés. Mégis szinte az összes ismert hazai újság megírta, hogy jön a névváltás, sőt az is kiderült, hogy mi lehet a legesélyesebb név.

A 444.hu szerint a 4ig-nek két olyan mobilszolgáltatója is van, amit One-nak neveztek át, sőt arra is rájöttek, hogy a one.hu domaint a 4ig szerezte meg tavaly. Ebből arra következtetnek, hogy itt is névváltás előtt állunk.

444.hu

Ezek alapján most azt feltételezik, hogy a Vodafone is új néven működhet tovább: ez lehet a One, ami több külföldön működő szolgáltatóról már ismert lehet.

Hogy valóban nevet változtat-e majd az új tulajdonos, az egyelőre kérdéses, ám sokan már most azon gondolkoznak, hogy mi lenne a legmegfelelőbb új név a Vodafone-nak. Jöhetnek kommentben az ötletek!

Ezt láttad már?

Viszik, mint a cukrot – Rekordot döntött ez az androidos csúcskészülék

 

×