A PS+ Premium előfizetői mostantól ingyen belekóstolhatnak a megszépült poszt-apokaliptikus világba.

Lehet arról vitatkozni, hogy mennyire volt szükséges a The Last of Us 2013-as első részének teljes remake-je, ahhoz viszont semmi kétség sem férhet, hogy a Naughty Dog azzal is hozta a tőlük már megszokott magas színvonalat. A The Last of Us Part I-ként megjelent újrázás pedig olyan jól sikerült, hogy több helyütt még az év játéka kalapba is bekerült.

A végeredményről nem mellesleg készült is egy összehasonlító videó a Leet YouTube-csatornájára, amit ha nem láttál még, akkor mindenképp érdemes megnézni. Ha valaki ez alapján még tovább is menne, akkor jó hír, hogy a mai naptól kezdődően a The Last of Us Part I-et PS5-ön PS Plus Premium-előfizetés birtokában ingyen ki lehet próbálni.

Az ingyenes próbaverzióval összesen 2 órát lehet eltölteni, ami elsőre talán kevésnek tűnhet, de bőven elég lehet ennyi alapján dönteni a vásárlásról.

Ez nyilván azoknak lehet jó, akik vagy nem tudtak eddig dönteni, vagy még sosem játszottak a The Last of Us-szal. Utóbbiból kikerülő új érdeklődő pedig lesz most bőven, hiszen az ingyenes triallal együtt indult el az HBO gondozásában készült The Last of Us-sorozat az HBO Maxon, ami az első kritikusi és nézői értékelések alapján eddig minden idők legjobb videojáték-adaptációja.

Szóval PS5 + PS Plus Premium = ingyen 2 óra a valaha készült legjobb játékból.

A Premium egyébként a Sony játékszolgáltatásának legmagasabb, azaz legdrágább csomagja, ami havi 5100 forintért cserébe nemcsak a próbaverziókhoz, hanem egy kurrens és retro játékokkal teli katalógushoz is enged hozzáférni. Ennél olcsóbb a középső Extra, amely havi 4200 forintba kerül, és ezért egy óriási kurrens játékkínálatot kapunk, illetve van a legolcsóbb Essential, amely a korábbi PS+ megfelelője, vagyis havi 2700 forintért minden hónapban két-három játékkal gyarapítja az előfizetők könyvtárát.

Ezt is olvasd el:

Drágább lesz a reklámmentes HBO Max – de a magyarok örülhetnek!

 

×