Bizarr történet, mert jóval kevesebb is elég volt már ahhoz, hogy valaki kegyvesztetté váljon, de a színész marad a DCU-ban – legalábbis egyelőre.

Betöréses rablásért és birtokháborításért kaphatott volna hazánkban életfogytiglani börtönbüntetésnél is súlyosabbnak számító 26 évet a DC univerzumban Flash szerepét játszó Ezra Miller, ám úgy tűnik, ejtették ellene a legsúlyosabb vádakat – írja a Gaming Bible. A színészt kétszer tartóztatták le Hawaii-on: először rendbontás és zaklatás, másodszor pedig másodfokú testi sértés miatt.

Forrás: Warner Bros.

A bűncselekményeket nem egyedül, hanem Tokata Iron Eyes aktivistával együtt követte el, és azokat a Satanding Rock sziú indián törzsi bíróság vizsgálta, amit – származása miatt – Miller úgy vett, hogy a rendes igazságszolgáltatáson felül áll, majd

az amerikai őslakosok Messiásának nevezte magát.

A rém szimpatikus fiatalembert végül azért helyezték vád alá – már a vermonti Benningtonban székelő legfelsőbb bíróság előtt – mert betört az otthona melletti házba, hogy italokat lopjon. Az előzmény nyilván az volt, hogy a szomszéd nem akart piát kölcsönözni a házibulihoz, ezért úgy döntött, elveszi magától.

 

A harmincéves DCU-sztár azóta elnézést kért a viselkedéséért és kijelentette, hogy mentális egészségügyi problémákkal küzd, a kezeléseket pedig megkezdte. A bíróságot kenyérre kente a dologgal, mert a 26 év helyett ő és bűntársa

megúszta 90 napos felfüggesztett börtönnel, 500 dollár bírsággal, 192 dollár pótdíjjal és 12 hónap próbaidővel.

Bár ennél kisebb (és persze nagyobb) dolgokért is kegyvesztetté váltak már közismert sztárok, Ezra Millert már nem cserélik le a következő DC-filmben, ami éppen az általa alakított Flash önálló mozija lesz, és valamikor ebben az évben lesz a premierje. Nyilván az is lehetséges, hogy a stúdiónak már nem lett volna lehetősége újraforgatni az egész filmben jelenlévő Miller jeleneteit, de ha a The Flash kifutott, elképzelhető, hogy megválnak tőle. További mozi legalábbis nem szerepel az IMDb adatlapján. Kár érte.

Van azért jó hír is a DCU-ból:

Jó hír! – Készül a Batman 2, de még jó sokat kell várni rá

 

×