Egy szilveszteri videó egy furcsa, de drámai jelenetet mutat be, amelyben Kratos és Atreus ezúttal a The Last of Us világában vitatkoznak.

Tény, hogy a PlayStation exkluzív játékok egyre több drámai játéktörténetet tárnak elénk, ami nem is baj, sőt. A God of Warban Kratos és Atreus kapcsolata a legfontosabba szál, ahogyan Joel és Ellie viszonya a The Last of Us 2-ben. De gondoltatok már arra, hogy milyen lenne, ha a két világot, vagyis a szereplőket összekevernénk? Nos, ezt tette meg most a poén kedvéért egy modder.

Kratos és Atreus bekerültek a The Last of Us 2-be.

A következő videóban tehát a The Last of Us 2 ismert és ikonikus jeleneteit láthatjuk, ám ezúttal Kratos és Atreus veszi át a főszerepet. Különösen vicces látni Kratost gitározni. Itt egy modder ugyanis Kratos és Atreus fejét Joel és Ellie testére helyezte. Persze nem ez az első alkalom, amikor a The Last of Us és a God of War világot cserél, de van valami ebben a videóban, ami kissé nyugtalanító. Különösen, amikor a jelenet először vág Atreusra, Ellie testén.

 

 

A vicces modok néha furcsa módon új értelmet tudnak adni az egyébként jól ismert jeleneteknek, és persze bizonyítják, hogy a gamerek milyen kreatívak tudnak lenni. Persze hogy ez a God of War/The Last of Us hibrid ijesztő vagy vicces, ezt mindenki döntse el maga.

Na ez is valami hasonló:

Mint a döntő! – Így veri össze egymást Messi és Mbappé a God of Warban

 

×