Annyira kapós a híres influenszer terméke, hogy az Aldiban küzdenek érte az emberek.

Logan Paul és JJ Olantunji, más néven KSI közösen reklámozott sportitalát, a Prime-ot eredetileg még októberben dobták piacra egy brit kereskedelmi láncban, az Asdában, de hamar más üzletekben, például az Aldiban is kikerült a polcokra. Mivel a youtuberek, vagy inkább influenszerek óriási népszerűségnek örvendenek, a lőréből először maximum csak három palackkal lehetett vásárolni per kopp, de még így is nagyon gyorsan elfogytak a készletek.

A napokban azonban a brit Aldi úgy döntött, hogy leakciózza a terméket, amit így 1,99 fontért, körülbelül 900 forintért lehetett megvásárolni. Természetesen mindenkit figyelmeztettek, hogy a Prime készletei erősen korlátozottak, így ha elfogynak, nem tudják azonnal pótolni. Ennek aztán meg is lett a hatása:

Logan Paul és KSI üdítőjét tömegek keresték az Aldikban, és több üzletben is őrületes káosz alakult ki a Prime körül.

Az emberek jóformán egymást taposták az üccsiért, volt nagy lökdösődés és kapkodás értük, fiatalok és idősek egyaránt be akartak tárazni maguknak a hirtelen akciós italból.

Az Aldi az őrületről készült felvételekre és a szupergyorsan leürült polcokra reagálva mennyiségi korlátozást vezetett be, így mostantól mindenki csak egy Prime-ot rakhat a kosarába. Mivel aztán a Prime jóformán elérhetetlen, az eBay-en már meg is jelentek a nyerészkedők, akik több száz fontot is elkérhetnek palackonként.

via – Index

Ezt is olvasd el:

Mennyi?? – Dancsó Péter saját ruhamárkát indított, 50.000-et kér egy pulcsiért

 

 

×