Egy remek horrort húzhatsz be ingyen, amit szilveszterkor vagy újévkor végig is játszhatsz!

Talán kevesen tudják, hogy a Resident Evil első részének felújított verziója után a Capcom nem akarta kiadni a további részeket remake formában. Mindez lelkes rajongóknak köszönhető, akik önállóan elkezdték a Resident Evil 2-t feldolgozni, ez lett volna a Resident Evil 2 Reborn. Sajnos azonban a Capcom közbeszólt. 2015-ben a fejlesztőcsapatot a kiadó meghívta Japánba, ahol arra kérték őket, hogy álljanak le a fejlesztéssel. Így gyakorlatilag törölték a rajongói projektet, a Capcom pedig elkezdte a Resident Evil 2 és 3 Remeke fejlesztését. A Capcom azonban azt javasolta, hogy legyen a fejlesztésből önálló játék, így született meg a Daymare: 1998.

Ez a játék el is készült és most teljesen ingyenes a GoG-on.

 

A játék története 1998. augusztus 20-án kezdődik az Aegis Laboratóriumban, egy titkos kormányzati létesítményben, amely a North Blue Two szigetén épült. Majd Keen Sightban folytatódik, egy végtelen erdővel körülvett idahói békés kisvárosban. A játékban három karakterrel élhetjük át a sztorit: ott van Liev ügynök, a H.A.D.E.S. különleges egység elit katonája, a helikopterpilóta David „Raven” Hale százados és Samuel Walker erdész.

A játék természetesen olyan lett, mint a Resident Evil 2 Remake. Tele van minden szörnyekkel, zombikkal, így kiváló kikapcsolódás lehet azoknak, akik szeretik az ilyen játékokat. A cím most tehát teljesen ingyen letölthető, egészen január 2., 13 óráig.

Az ajánlatot erre találod!

Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

Több Aldiban is egymást taposták az emberek egy híres youtuber terméke miatt

 

×