Sokan díjazzák a Valve különös ötletét.

Mivel a 2022-es FIFA-világbajnokság december 18-án igen érdekesen ért véget, a Valve felvetette, hogy egy megújított szabályrendszer mellett CS:GO tornát rendezne. Egy friss Twitter-poszt szerint a fejlesztők bevezetnék a játékba a hosszabbítást, miután Lionel Messi és Argentína tegnap este felemelte azt a bizonyos kupát.

Így képzeli el a Valve a VB alapján kialakított CS:GO meccseket.

A CS:GO készítője a VB eredménye alapján arra gondolt, hogy a CS:GO esetében, amennyiben egy meccs 15-15-re áll, akkor a játékosokat öt 1v1 mérkőzésre osztanák. Minden játékos az ismert posztja alapján (legjobb fragger vs. legjobb fragger stb.) harcolna egymással. Az a csapat, amelyik három ilyen 1v1 párbajt megnyer, megnyeri a meccset.

Ezt természetesen egy poén, a Valve nem tervez ilyesmit, csupán arra reflektáltak, hogy a VB-döntő büntetőkkel ért véget. A poén szerint hasonló végjáték érdekes lehet egy CS:GO bajnokságokon is, amikor 1v1 párbajok döntik el, hogy ki lesz a bajnok.

 

A legnagyobb poén, hogy a profi játékosok és a közösség összességében díjazná az ötletet, sőt sokat felvetették a streamereknek, hogy rendezzenek ilyen tornát.

„Minden CSGO-rajongó nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy szeretnénk egy kétévente megrendezésre kerülő CSGO World Cup Majort” – írta DonHaci, egy ismert CS:GO játékos. A 2022-es FIFA világbajnokság úgy ért véget, hogy Argentína büntetőkkel legyőzte Franciaországot.

Ezt láttad már?

Ez a teljes Team of the Tournament lista? – Kiszivárgott a teljes FIFA promó

 

×