A Sony csütörtök este robbantotta a bombát.

Az elmúlt napokban több fontos hír is érkezett a Pókember játékokról, filmekről. Egyrészt megérkezett a Spider-Man: Across the Spider-Verse előzetese, melyre már ki volt éhezve a közösség. Másrészt az egyik Sony fejlesztő profilján felbukkant egy feltételezhető megjelenési dátum a PlayStation exkluzív címmel kapcsolatban. Ez gyorsan le is került onnan, így nem lehetett tudni, hogy mennyire megbízható az információ.

Az biztos, hogy nem volt unalmas éve a PlayStation Studios csapatainak. Év elején megérkezett a Horizon Forbidden West és a Gran Turismo 7, majd novemberben a God of War Ragnarök debütált. Mindhárom exkluzív címet imádja a közösség, így sikeres évet zárhat az óriáscég. Csütörtök este a Sony aztán egy hivatalos blogbejegyzés keretein belül robbantotta is az újabb bombát.

Kiderült, hogy mikor érkezik a Marvel’s Spider-Man folytatása!

A hivatalos bejegyzés megerősítette, hogy valóban 2023 őszén debütál a második rész. Ennek tükrében a korábban említett, szeptemberi időpont is meglehetősen valós lehet, ám ennyire pontos részletekbe még nem avatott be minket a Sony. Akkor sem kell csüggednünk, ha valamiért nem csípnénk a Pókember kalandjait. 2023-ban vár ránk még a PS VR2, a Hogwarts Legacy, a Forspoken teljes változata, illetve egy felturbózott PlayStation 5 kontroller is, az Edge. Az olyan projektekről nem is beszélve, mint a The Last of Us multiplayer része vagy épp a Wolverine játék. Izgalmas évnek nézünk elébe, az már biztos.

Megérkezett a Spider-Man: Across the Spider-Verse előzetese

 

×