A premier időpontja sem titok többé.

Ahogy azt már a múlt heti pletykákból lehetett sejteni, új Spider-Man trailer érkezett kedd délután. A Pókember: Irány a Pókverzum animációs mű folytatásának, a Spider-Man: Across the Spider-Verse előzetese nem sokkal 18 óra után debütált a legnagyobb közösségi oldalon és videómegosztókon. Rengeteg új információval gyarapította a rajongók tudását, úgy tűnik végre az is teljes mértékben megerősítést nyert, hogy ki lesz a film főgonosza.

A Total Filmnek adott interjújában az elkövetkezendő két film rendezője, Kemp Powers ismét megerősítette, hogy Miles Morales és csapata a Jason Schwartzman által életre keltett Spottal néznek majd szembe. Spot elsőre viccesnek tűnhet, ám elképesztő ereje és portálnyitó képessége bizony tökéletes gonosztevővé teszi a Pókverzumban.

A film már 2023 nyarán megérkezik a mozikba!

Spider-Man: Across the Spider-Verse videó alatti leírása némi támpontot is adhat az alkotás cselekményével kapcsolatban. Miután Miles Morales ismét találkozik Gwen Stacyvel, átrepül a Multiverzumon, ahol megismerkedik a Pókemberek csapatával, akiknek feladata, hogy megvédjék a Multiverzumot. Ahogy az lenni szokott, az új gonosztevő ezt a csapatot is megbomlasztja, így Miles Morales nem csak Spottal, hanem a többi Pókkal is szembe kerül. Mindeközben újra kell definiálnia, mit is jelent hősnek lenni, hogy megmenthesse azokat, akiket a legjobban szeret. A Spider-Man: Across the Spider-Verse várhatóan 2023 júniusának elején érkezik majd meg a hazai mozikba.

Christopher Nolan hagyta a CGI-t, inkább felrobbantot egy “atomot”

×