Biztosan sokan pörgették hétről hétre a Friendly meccseket a FIFA 23 megjelenése után.

Biztosan sokan pörgették hétről hétre a Friendly meccseket a FIFA 23 megjelenése után. Több Objective lap is kizárólag onnan volt feloldható, na meg a Silver Stars feladatokat is csak a barátságos játékmódban tudjuk teljesíteni. A meccsek hullámzók voltak, találkozhattunk igazán jó, na meg rendesen kezdő ellenféllel is.

Ezért is volt olyan nagy szó, amikor a World Cup Swaps bekerült a Friendly módok közé és az EA Sports kijelentette, hogy aranygólrendszerben lehet majd farmolni a Tokeneket. Ám valahogy a meccsek izzasztóbbnak, nehezebbnek hatottak. Nos, kiderült az igazság.

Friendlies matching making was changed to SBMM in the world cup update from FIFA

A Skill Based Matchmaking több játékban is jelen van, a célja pedig az, hogy a hasonló képességű embereket sorolja össze a legszorosabb meccsek érdekében. A FIFA Friendly módja eddig nem rendelkezett SBMM-mel, most viszont a World Cup móddal ezt is beemelte az ernyője alá az EA Sports.

Úgy fest, a fejlesztők nem szeretik, ha jól érezzük magunkat és halmozzuk a jutalmakat azért, mert játszunk a játékkal. Nekik az kell, hogy vért és verejtéket izzadjunk minden egyes összecsapás alatt. Szomorú, hogy ide jutott a széria, így azért már kevésbé várjuk az EA Sports FC megjelenését.

Ezt olvastad már?

Szépen csöndben egy bestiává vált a FIFA 23 első ingyenes lapja

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×