A szegényes november után egy izgalmas hónap következik.

2022 októberének közepén érkezett meg a Valorant legújabb szezonja, mely az Episode 5 Act III nevet viseli. Egészen januárig élvezhetjük ezt az időszakot, az ünnepek miatt a Riot Games ráhúzott pár napot a szokásos időtartamra. Érthető, hiszen ekkor a fejlesztők is inkább a családjukkal töltik a maradék szabadnapjaikat, érdemi fejlesztések már nem történnek.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy addig ne érkezhetnének változások, újdonságok a játékba. A november meglehetősen vérszegény volt, ám úgy tűnik, hogy a december már egy fokkal izgalmasabb lehet az FPS játék rajongói számára. A PBE szerverre ezek egy része már hétvégén megérkezhet, így felkészülhetünk előre a frissítések érkezésére.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

ValorLeaks egy tweet formájában összegyűjtötte a fájlokból kibányászott vagy fejlesztők által is megerősített funkciókat, változásokat. A lista a következő:

  • A v5.12-es frissítés egy nagyobb méretű javítócsomag lesz majd
  • A fejlesztők nagy eséllyel belenyúlnak a jelenlegi map rotációba, erről is bővebb információkat kapunk majd
  • Heteken, napokon belül megérkezhet a korábban belengetett Chamber nerf
  • A fejlesztők tovább nehezítik a potenciális smurfök dolgát, talán még szigorúbb követelményeket fektetnek a kompetitív meccseknél
  • A skinek rajongói is örülhetnek, hiszen decemberben ismét érkezik majd a Night Market

Ahogy fentebb is írtuk, a frissítés előszele már hétvégén debütálhat a tesztszerveren, akkor már konkrétumokat is tudhatunk az érkező változásokról.

Borító: YT

Egyetértesz? – Ez volt 2022 legjobb tíz játéka a TIME magazin szerint

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×