Fenomenális statisztikákkal rendelkezik.

Ahogy az előző Warzone-ban, úgy a „2.0-ás” verzióban is vannak népszerű és kevésbé kedvelt kategóriák is. Nem titok, hogy általában az AR és SMG fegyverek a legpopulárisabbak, néha egy-egy Sniper vagy LMG választással megfűszerezve. Éppen ezért sok esetben olyan lehetőségek mellett is elmennek a játékosok, melyek megállnák a helyüket az éppen aktuális körülmények között is.

TrueGameData éppen ezeknek a lesajnált kategóriáknak járt utána az elmúlt napokban. A Warzone egyik legnagyobb szakértője továbbra is alaposággal, az in-game tulajdonságok vizsgálata után hirdet csak győztest. Ezúttal a Battle Rifle felhozatalban talált rá egy csiszolatlan gyémántra, mely felveheti a harcot a legnépszerűbb AR, SMG, LMG fegyverekkel is.

Nézzük is, hogy mit tud a TAQ-V!

Közelharcra nem biztos, hogy ez lesz az optimális választásunk, ám közepes és nagyobb távolságok esetén a legjobbak között van. A TTK értéke „fenomenális”, ahogy az alapsebzésére sem lehet panasz. TrueGameData azt is javasolja, hogy nagyobb távolságoknál érdemes a fél-automata üzemmódot használnunk, hiszen ekkor többet sebeznek az egyenként pötyögtetett lövedékek. Az alábbi attachmenteket érdemes megfontolnunk a TAQ-V mellé:

  • Optic: Luca Bandera Scope
  • Muzzle: Kastovia DX90
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Ammunition: 7.62 High Velocity
  • Magazine: 50-Round Drum

Máris kinyíltak Verdansk kapui – Van, ahol már tölthető a Warzone Mobile

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×