A Krafton biztosan nem örül.

Napokon belül megjelenik az év egyik legjobban várt játéka, a The Callisto Protocol. A cím kiadásáért a PUBG játékokban is érdekelt Krafton felel, egy ideig úgy is volt, hogy a népszerű battle royale cím univerzumában játszódik a történet. Később ezt elvetették, talán ezt volt a helyes döntés. A játék atyja Glen Schofield, a Dead Space egyik veterán fejlesztője, aki korábban a Sledgehammer és Visceral Games stúdióknál is megfordult. Nem véletlen a névválasztás sem, a játék 2320-ban játszódik a Jupiter egyik holdján, a Callistón.

 

December másodikáig már nem sokat kell visszaszámolni, így a Krafton joggal remélhette, hogy nagyobb szivárgástól nem kell tartaniuk a megjelenésig. Nem is tévedhettek volna nagyobbat, kedd délután közel két órányi Callisto Protocol gameplay került napvilágra. A meglehetősen jó minőségű videókat egy streamernek köszönhetjük, aki többször is elismételte közvetítése során az „Isten szeret titeket” mondatot.

>Ide kattintva te is belepillanthatsz a videókba!<

A VideoGamesChronicle csapata szinte a teljes adást le tudta menteni, melyet fel is töltöttek egy bejegyzés formájában. Nem lenne meglepő, ha a Krafton gyorsan intézkedne, így minél előbb érdemes lehet ellátogatni az oldalukra. A The Callisto Protocol december másodikán jelenik meg, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X és Windows platformokra. Steamen jelen pillanatban 60 euróért vásárolható meg a cím, így bizony mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha át szeretnénk élni a Dead Space atmoszférájára hajazó single-player kalandot.

A gépigény:

A héten megjelenik – Itt a The Callisto Protocol gépigénye

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×