Egészen fantasztikus játékokkal lepi meg a PlayStation játékosokat a Sony az ünnepekre.

Amíg a Microsoft félelmetesen nevetséges apró játékokkal jutalmazza az év utolsó hónapjában a hűséges Gold és Game Pass előfizetőit, addig a Sony rendesen odavág a hideg téli napoknak.

Persze az Xbox játékosok már eleve az évek során megszokott ajándék mennyiség drasztikus megcsappanásának sem örülhettek, amikor a redmondiak bejelentették, hogy immáron már csak két címet kapnak havonta, azért ekkora minőségbeli eltérésre a két platform között talán még ők sem számítottak. Oké-oké, tudom, hogy ajándék lónak a fogát lesni piszok nagy otrombaság, de hát azért a nem kevés rendszerhasználati díjért cserébe, amit a játékosok az online funkciók használatáért fizetnek, mégiscsak illő lenne valamit tényleg adni is.

Ezt pedig nemcsak én, hanem a Sony is így gondolja, ami most talán az év legjobb ajándékaival örvendezteti meg az összes PS Plus előfizetőjét.

Az ajándék játékokat ugyanis mindenki megkapja, aki valamennyit befizet a „közösbe” – legyen az Essential, Extra vagy Premium-tag. Persze utóbbi kettő még a gigantikus és egyre bővülő játékszolgáltatáshoz is hozzáfér, de ők annyival többet is fizetnek.

Szóval gigantikus ingyen játékok:

A Sony egész decemberben három különösen remek alkotással lepi meg a játékosokat. Az egyik a Mass Effect-sorozat gyűjteményesen felújított Legedary Edition-re keresztelt kiadása, amiben az összes részt az összes kiegészítőivel megkapjuk. Nem akarok túlozni, szóval ránéztem a How Long to Beaten: a trilógiát így több mint 100 óra alatt lehet kipörgetni – de szigorúan csak alsó hangon.

 

A másik megagiga játék a mutáns kisállatos Biomutant lesz, ami bár nem teljesen váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azért így is sokkal jobb lett, mint egy tisztes iparosmunka. Az apró mutánsokkal pedig nagyon könnyű ám elveszni, ami könnyen több tucat játékórára képes beszippantani.

 

A harmadik ajcsi pedig a nagyon-nagyon friss megjelenésű Divine Knockout: Founder’s Edition, ami elsősorban a többjátékos mókázások, ezen belül is az arénaharcok szerelmeseihez szól. Ebben a multi címben különböző istenségekkel verhetjük rommá a másikat és egymást, mint Thor vagy Herkules. Rajzfilmes, színes grafika, pörgős harcok – kell még más?

A PS+ decemberi játékait minden egyes előfizető csomagtól függetlenül teljesen ingyen megkap, a játékokat pedig december 6-tól kezdődően egész hónapban lehet igényelni.

PlayStation Plus Monthly Games for December: Divine Knockout: Founder’s Edition, Mass Effect Legendary Edition, Biomutant 

Ezt is olvasd el:

Karácsonyi Vaják – Az összes film és sorozat, ami decemberben jön a Netflixre

 

×