A világbajnokság során élesedett a FIFA 23 első Swaps időszaka, a World Cup Swaps.

A világbajnokság során élesedett a FIFA 23 első Swaps időszaka, a World Cup Swaps. Itt a játékosok, ahogy azt megszokhattuk, temérdek értékes jutalmakra válthatják be a megszerzett Tokenjeiket, a jutalomcsoport fő eleme pedig egy World Cup Icon Vieira, ami elnézve a statjait, a Team of the Season lapokig bőven ki fog tartani.

Ahhoz, hogy valaki megszerezze magának a francia legendát, 40 Tokent kell összeszednie. Vannak olyan feladatok, amik kellemetlenebbek az átlagnál, de ami csúcsszuperré tette a Swapsot, az a Friendly módban megjelent World Cup Swaps meccstípus. Itt a játékosok a World Cup lapokkal Tokenekért játszhattak, ráadásul „First to One”, tehát aranygól formátumban. Minden héten kaptunk ehhez a módhoz 8-8 farmolható Tokent, amit nyugodtan, görcsmentesen lehetett pörgetni egészen addig, amíg meg nem lett a kívánt eredmény.

Persze a jó hangulat nincsen az EA Sports szótárában, így egy izzadságszagú görcsfesztivált csináltak a World Cup Swaps harmadik játékhetétől kezdve az egész játékmódból. Mostantól óránként csak 10 meccset játszhatunk a játékmódban, ami teljesen megöli azt a feelinget, amit eddig képviselt.

An average players time to finish all of the swaps with the new limit from FIFA

 

Sokan, többek között az EA Sports is, azzal magyarázza a döntést, hogy a rendszer a rövid idő alatt sok meccset lepörgetett játékosokat softbanolta több órára, így ez volt a legjobb megoldás ennek kiküszöbölésére. A baj csak az, hogy ez az egész ezen semmit sem javított, a háttérben pedig egy sokkal szomorúbb ok ördögi mosolya csillan fel.

Ez pedig nem más, mint az elköteleződés növelése.

Többen úgy vélik, hogy látott már jobb napokat az EA Sports sportjátéka, ha azt nézzük, hogy mostanában mennyi játékórát pakolnak bele a felhasználók. Egy olyan játékmód pedig, ami engedi, hogy akár 50-60 meccset lepörgessünk 4-5 óra alatt, ezen egyáltalán nem segít.

Így jött a limitsapka, ami azt eredményezte, hogy 5 óra alatt maximum 8 Tokent tudunk már csak teljesíteni, ám ehhez persze az kell, hogy egyetlen meccset se bukjunk el idő közben. Vérlázító, hogy ezen egy pillanat alatt változtatnak, arra viszont magasról tojnak, hogy az új Drogba kártyának Maldini feje van játék közben…

Ezt olvastad már?

Jobb eredményt hozott a Német-Spanyol az Unibeten, mint a valóságban

×