Az eredeti változat láthatósága nem volt a legjobb, sokan épp ezért kedvelték.

A Call of Duty több szinten is együttműködik a játék profi kompetitív ligájával. Nem csak a Playlisteknél találhatunk CDL szabályokkal megfűszerezett módokat, de kozmetikai tárgyaknak sem vagyunk híján. A Warzone 2.0 és Modern Warfare II esetében is maradtak ezeknél a hagyományoknál, úgy tűnik igazi telitalálat volt a designerek részéről.

Kedd este, a szokásos 19:00 órás időszakban frissült a játék Store felülete. Megérkezett a régóta várt Messi Operator skin, de ekkor debütáltak a CDL Packok is. A CDL csomagok különböző csapatok színeiben pompáznak, találhatunk FaZe vagy épp Royal Ravens skineket is. Ami azonban hamar felkeltette a játékosok figyelmét, az a Los Angeles Thieves ihlette kollekció.

Nem véletlenül, hiszen sokan az új Rose skint látják benne!

A Rose skin története az első Warzone játékig nyúlik vissza. Az eredeti Rose skin annyira fekete volt, hogy a legtöbb esetben konkrét előnnyel rendelkeztek azok a játékosok, akik rendelkeztek a kinézettel. A fejlesztők később próbáltak finomítani, javítani a láthatóságon, több-kevesebb sikerrel. A játék történetében több hasonló tulajdonsággal felvértezett csomag is debütált, így a „Rose 2.0, Rose 3.0” kifejezések is elfogadottá váltak közösségen belül. A fenti „LA” Pack sokakat erre emlékeztet, pár perc alatt kiderült, hogy rengeteg felhasználó vásárolta meg. Remek kérdés, hogy beváltja-e a hozzá fűződő reményeket, az azonban biztos, hogy az Activision ismét degeszre keresi magát.

A Warzone 2.0 egyik legjobb kategóriája – Íme az ultimate LMG erősorrend

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×