Remélhetőleg több régióval is bővül a felhozatal.

A szeptemberi COD Next eseményen nem csak a Warzone 2.0 és a DMZ módok kerültek középpontba. A fejlesztők külön szekcióval kedveskedtek a mobiljátékok rajongóinak, nem is akármilyen módon. Bár jelenleg is letölthető a COD Mobile nevet viselő játék, hamarosan egy teljesen friss kliens veheti át a helyét. Direkt kihangsúlyozta az Activision, hogy nem csak egy egyszerű átnevezéssel lesz dolgunk.

A Battle Pass rendszer a Modern Warfare II és Warzone 2.0 módokkal is összhangban lesz, azaz a mobilos meccseinkkel is növeljük az “asztali” kliensekben leolvasható szintet. Javulnak a hangok, az animációk, de a fizika is sokkal hitelesebb lesz. A startot 2023 májusára várhatjuk, ám úgy tűnik, hogy a béta változat napokon belül elérhető lehet több régióban is.

Ausztráliában már kedden élesedett a Warzone Mobile!

A CharlieINTEL csapata lett figyelmes arra, hogy az ausztrál Play Store kínálatában pár órája felbukkant a játék. A régió felhasználói gond nélkül letölthetik az újdonságot, a bejelentkezéssel sincsenek problémák. Hamar kiderült, hogy valóban kiválóan integrálódik a MW II és Warzone 2.0 játékokkal a mobilos változat, még a Store kínálat is megegyező lehet majd.

 

A menü szintén azonos hatást kelt, meglepően kellemesen működik az érintőképernyős bevitellel. Remélhetőleg hamarosan a többi régióban is elstartolhat a béta szakasz, a végleges változat valamikor 2023 májusában érkezhet meg az App Store és Play Store áruházakba.

Az előregisztrációt sem érdemes kihagyni:

Így regisztrálhatsz elő a mobilos Warzone-ra – Már iOS-en is hív Verdansk

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×