A fejlesztők külön felhívták a figyelmünket.

Várhatóan hét napon belül belül, jövő hét közepén debütál a Rainbow Six Siege legújabb szezonja. A Solar Raid – Y7S4 számozást viselő Battle Pass a hetedik év utolsó felhozatala, a következő váltáskor már a nyolcadik évet köszönthetjük. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem ússzuk meg új Operator, pálya vagy épp fejlesztések nélkül. Kiemelt újítás lehet az átalakított Battle Pass, melynek működését éppen pár napja tekinthettük meg közelebbről is.

Szintén fontos lehet a cross-platform és cross-play megérkezése a játékba. A konzolos játékosok végre egymással is harcolhatnak, míg a több eszközzel rendelkező felhasználók szabadon úszkálhatnak PlayStation, Xbox és PC között, nem éri őket semmilyen hátrány. A pontos részletek és információkat szintén átveséztük már. Éppen a cross-platform/play érkezése miatt hívta fel a figyelmünket egy igazán fontos dologra a Ubisoft.

Mindenképp érdemes átnézni, hogy mely fiókokat kapcsoltuk össze!

Szerencsére ezt pillanatok alatt megtehetjük pár apró lépés elvégzésével:

  • Látogassuk meg a Ubisoft hivatalos Account weboldalát, amennyiben szükséges, jelentkezzünk be
  • Bejelentkezés után máris az adminisztrációs felületre több minket a weboldal
  • A bal oldali lehetőségek közül válasszuk ki a „Fiókinformáció” lehetőséget
  • Ezt követően keressük ki a „Társított fiókok” szekciót

Itt szintén egyértelműen leolvashatunk mindent. Amennyiben nem kapcsoltuk még össze a PSN, Xbox stb. fiókjainkat, akkor a megfelelő ikon alatti, félrefordított „Hivatkozás” gombbal megtehetjük ezt. Máris felkészülten várhatjuk az új szezont, biztosan nem ütközünk semmilyen problémába a fiókunkat illetően.

Egy fiók mind felett – Ilyen lesz a R6S Cross-Platform és Cross-Progression

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×