Ha nagyon fázol télen, akkor neked is érdemes lehet beszerezni egy olyan sálat, ami magától felmelegíti a nyakadat. Pazar!

Amikor ma reggel ránéztem az időjárásra, meglepve tapasztaltam, hogy már igazán tél van, vagyis itt-ott már 0 fok vagy az alatti hőmérséklet van. Nos, ilyenkor a fázósok (mint én is) nagy bajban vannak, ideje beöltözni. A Xiaomi most abban segít, hogy valóban ne fázzunk meg a télen.

Bemutatták a sálat, ami 3 másodperc alatt felmelegszik, ezzel melegítve a használóját is.

A GizmoChina szerint az egyelőre csak Kínában kapható sál egy intelligens fűtősál, ami három másodperc alatt 38, 45, illetve 50 Celsius-fokra melegszik fel, van azonban benne egy szabályzó, ami nem engedi, hogy túlmelegedjen.

A terméket a Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun jelentette be a Weibo közösségi oldalon. Az intelligens fűtősál képes melegen tartani a használóját, amihez egy beépített DuPont hőszigetelő anyagot használ. Ezenkívül szén nanocsöves fűtőtechnológiát alkalmaztak. Nemcsak a hideg ellen véd, de a nyakat is melegíti.

A legjobb hír, hogy a sál nem is drága, hiszen 149 jüan, nagyjából 8100 forint az ára. Jelenleg Kínában a Youpin weboldalán érhető el. Aki megrendeli, ajándékba kap egy 5000mAh-s power bankot is. Pazar!

Ezt láttad már?

Hamarosan megérkezhetnek a boltok polcaira az olcsó AMD processzorok

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×