Az részvételnek nem feltétele a videókészítői vagy esportolói teljesítmény: egyedül a videójátékok szeretete számít.

A videójátékok térhódítása tagadhatatlan. Egy jó esportoló népszerűsége vetekszik a legnagyobb sztárokéval, a legkülönfélébb platformokon hódító videókészítők milliós rajongótábort tudhatnak maguk mögött, és milliárdok lazítanak szabadidejükben kedvenceikkel. Ehhez igazodva az online versenyszervezéssel foglalkozó

Betme Gaming videójátékos ösztöndíjjal igyekszik segíteni a felsőoktatási hallgatók életét.

A három, egyenként kétszázezer forintos felajánlás tetszés szerint bármire fordítható. Kettőért bármelyik intézmény hallgatói indulhatnak, egyet viszont a cég kiemelt partnere, a Pécsi Tudományegyetem oszt ki egy ott tanuló diáknak.

„A pályázat mindenkinek szól, akinek az életében fontos szerepet töltenek be a videójátékok. Úgy gondoljuk, hogy aki tesz azért, hogy fejlődjön és tanuljon, az megérdemli a támogatást és a biztatást. Ez egyébiránt a játékokban is így van: ha erőt és energiát teszel valamibe, nem marad el a jutalom, fejlődsz és feljebb jutsz. Így, mivel számos felhasználónk felsőoktatási intézmény hallgatója, vagy tovább készül tanulni, egy percig sem volt kérdéses, hogy milyen irányba is indulunk el, mikor szóba került a közösség támogatása. Távlatilag a középfokú oktatás és a szakképzés területén is szeretnénk beindítani egy hasonló programot, hogy minél több fiatalt motiváljunk a tanulásra a kedvenc hobbijukon keresztül.„ – nyilatkozták a vállalkozás alapítói, Félix András és Albrecht Máté.

 

Az indulás feltételei az alábbiak:

  • Az ilyenkor szokásos személyi adatok megadása. (Név, lakcím, intézmény, kar, szak)
  • Egy elérhetőség megadása (email, közösségi média, telefonszám.)
  • Legalább 150, maximum 400 szavas kísérőlevél írása, amiben a pályázó bemutatkozik, és kitér arra, hogy milyen kötődése van a videójátékokhoz. Ezen kívül arra is ki kell térni, hogy miért az adott szakot választotta a pályázó, mi volt a motivációja az oda való jelentkezéskor?

A jelentkezési határidő január 15., eredményt január 31-én hirdetnek.

Bővebb kiírás már olvasható www.betmegaming.com weboldalon. A két, bármelyik felsőoktatási hallgató által megpályázható ösztöndíj iránt érdeklődők a [email protected], míg a PTE-s tanulók a [email protected] küldhetik a pályázati anyagukat.

Ezt láttad már?

Bogárvérben gázolunk! – Kooperatív FPS készül a legendás Csillagközi Invázióból

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×