Elképesztő sebzést képes kiosztani.

Az elmúlt napokban kiderült, hogy a Warzone 2.0 fegyverek miért viselkednek furán. A korábbi, viszonylag tanulható és kezelhető visszarúgás mintázatok sokkal több véletlenszerűséget tartalmaznak a friss címben. Éppen ezért sok felhasználó inkonzisztensebbnek érzi a darálást, főleg távolabbi célpontok esetén.

Ennek ellenére a kiegészítők továbbra is hasznos elemei a battle royale játéknak. A véletlenszerűséget nem tudják eltűntetni, de a fegyverek tulajdonságain továbbra is kellemesen javíthatnak. A közelharcokat egyértelműen a Fennec 45 és Lachmann Sub uralja, ám a távolabbi célpontok esetén sem kell lemondanunk a megbízható társakról. WhosImmortal az LMG kategóriából emelt ki egy fegyvert, melyet a megfelelő attachmentekkel felszerelve bátran beilleszthetünk a loadoutunkba.

Nézzük is, hogy mit tud a RAAL MG!

 

A fegyver több tulajdonságát megvizsgálva hamar kiderülhet, hogy szinte erre a célra alkották meg a fejlesztők. Egyrészt nagyobb távolságokon is elképesztő sebzéssel rendelkezik, másrészt némi gyakorlással könnyedén megtartható a visszarúgása is. WhosImmortal az alábbi kiegészítőket javasolja mellé:

  • Barrel: .5″ Demo Field Pro Barrel
  • Muzzle: Nilsound 90
  • Underbarrel: XRK Dune Grip
  • Optic: Schlager 3.4x
  • Ammunition: .338 Mag High Velocity

Érdemes lehet a RAAL MG mellé a Weapon Specialist Perk csomagot választani, hiszen az Overkillnek köszönhetően két primary fegyver is lehet nálunk. Ez közelharcokban jöhet jól, ahol az LGM mellé bepakolhatunk egy SMG-t vagy Shotgunt is, hogy biztosan ne legyünk könnyű prédák a harcmezőn.

Úgy érzed, hogy senkit nem találsz el Warzone 2-ben? – Ez lehet az oka

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×