Most már nincs idő gondolkodni, eljött a tettek ideje.

Közel másfél hete, péntek reggel nyolc órától elstartolt a Black Friday a Leet Webshopjában. A haláli kifejezés sem véletlen, kinyírták a magas árakat és rengeteg nagyszerű akcióval várják a vásárlókat. Az oldalt érdemes akár naponta többször is megnyitni, átnyálazni, hiszen folyamatosan kerülnek fel az újabbnál újabb ajánlatok a dedikált felületre.

Bár a legjobb akciókra mindenképp érdemes volt minél korábban lecsapni, egészen november 30-áig tartanak a lélegzetállító ajánlatok. A repertoárban mindenki megtalálhatja a számára kedves kategóriát, beszéljünk gamer perifériákról, okoskütyükről vagy épp állítható asztalokról. Megtalálhatjuk a Xiaomi legjobb termékeit, de az A4Tech, a YENKEE, a Ventaris vagy épp a California Access sem maradhat ki a listából. A PC- és konzoljátékok rajongói is elégedetten csettinthetnek, rengeteg kihagyhatatlan cím várja őket a Black Friday időszak alatt. Vészesen közeledik a november 30-a, így egyre kevesebb időd van lecsapni a legjobb ajánlatokra. Ha eddig csak gondolkodtál, akkor érdemes tettekre váltani, hiszen már csak három napig tart az ünnepi időszak. 

Aggodalomra semmi ok, továbbra is minden kategóriában találunk finomságokat!

Minden kategória képviselteti magát az utolsó napokban is

Ismételten jól látható, hogy továbbra is igazán sokrétű felhozatallal találkozhatunk a Leet Webshop Black Friday akciói alatt, legyen szó billentyűzetről, asztalról vagy épp gamer székről. A korábbi ajánlatok mellé mellé felsorakoztak a Redragon, White Shark vagy épp a Rapoo termékei is, de a Glorious, Streamplify vagy épp GDK cuccok rajongói is megtalálhatják számításaikat.

Ahogy fentebb is említettük, akár naponta többször is érdemes végiglapozni az akciókat, még az utolsó napokban is , hátha számodra vagy valamelyik ismerősöd számára kedves ajánlat került épp fel a webshopba. Szintén ajánlott lehet bekövetni a Leet Shop Facebook és Instagram oldalát, hogy tutira ne maradj le egyetlen egy jó akcióról sem.

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×