Két szegmensbe is betörne a Riot Games.

Az elmúlt időszakban egyre több pletyka érkezik egy potenciális konzolos Valorant kiadásról. Nem véletlenül, hiszen a Riot Games hivatalos álláskereső felületén ismét felbukkant több munkalehetőség, melyben direkt kiemelik a „Console” szócskát. Ráadásul nem is teljesen újkeletű ötletről beszélhetünk, már a nyáron érkeztek olyan ikonok a fájlokba, melyek egyértelműen Xbox és PlayStation gombokat tartalmaztak.

A Valorant mobilos változatáról szintén régóta lehetett hallani. Sőt, az PC-s Alpha változat első verziójában néhány felhasználónak sikerült egy olyan felületet elővarázsolni, mely a mobilos ikonokra hajazott. Teljesen működőképes volt a mobilos UI az érintőképernyős laptopokon, tableteken, ám egy frissítés hamar eltávolította azt a Valorantból. 2022 áprilisában aztán felbukkant egy állítólagos gameplay videó az androidos változatról, ám ennek legitimitását azóta sem igazolta senki.

Úgy tűnik, hogy már dátumokat is társíthatunk az egyes kiadásokhoz!

PlayerIGN, a veterán PUBG leaker továbbra is rengeteg iparági kapcsolattal rendelkezik, főleg a kiemelt kínai régióból. Belsős információi alapján 2024-ben debütálhat a Valorant Mobile, míg a konzolos változatra „csak” 2023-ig kell várnunk. Régóta nem titok, hogy a Valorant Mobile alfa és béta tesztje meghívós lesz, így a 2024-es dátum nagy eséllyel a végleges változatra utalhat. A fenti időpontokat természetesen a hivatalos bejelentésekig érdemes megfelelő súllyal kezelni, ám ritkán tévednek manapság a leakerek. Könnyen dönthet azonban úgy a Riot Games, hogy a belsős tesztek után nemes egyszerűséggel elkaszálják a konzolos projektet, semmi sincs kőbe vésve. 

Kiszivárgott a VALORANT Mobile első gameplay videója!

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×