Steve Feak mindkét ikonikus játék fejlesztéséből kivette a részét.

Steve ‘Guinsoo’ Feak neve nagy eséllyel a hazai játékosok többségének nem mond túl sokat elsőre. Pedig két olyan játékhoz is hozzákapcsolhatjuk, melyeknek Magyarországon is hatalmas rajongótábora van. Steve aktívan részt vett a Warcraft 3-hoz készített „Defense of the Ancients: Allstars” mód megalkotásában, melyet manapság csak DOTA néven ismerhetünk.

Ha ez nem lenne elég, akkor azt is érdemes megjegyeznünk, hogy évekkel később egy másik cím fejlesztésében is nagy szerepet vállalt Riot Games-nél. Ez pedig nem volt más, mint a DOTA inspirálta League of Legends, azaz a LOL. Úgy tűnik, hogy nem itt ért véget a történet, pár napon belül Guinsoo munkásságának újabb fejezete veszi kezdetét Steamen.

Érkezik Guinsoo harmadik MOBA játéka, mely a Fangs nevet viseli!

PlayerIGN szúrta ki, hogy felkerült a Steam webáruházba a Fangs. A leírás alapján egy 4v4 csapatfelépítésű, ám minionokat, tornyokat és lane-eket mellőző MOBA játékról beszélhetünk. A meccsek BO5 formátumúak, azaz az a csapat nyer, mely előbb éri el a három győzelmet. A fenti videóban egy kis ízelítőt kaphatunk a grafikából és a mechanikákból is. Az Early Access szakasz hivatalosan november 30-án veszi kezdetét. A gépigény a következő:

  • Op. rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Processzor: Intel Core i5-4430 or AMD FX-6300
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB or AMD Radeon R7 370 2GB
  • DirectX: Verzió: 10
  • Tárhely: 8 GB szabad hely

Jól látható, hogy a DOTA 2 és LOL játékokhoz hasonlóan ismét meglehetősen barátságos követelményekkel találkozhatnak a játékosok, a gyengébb gépeken is el fog futni az újdonság.

Pokémon a LoL-ban? – Egy játékos megcsinálta

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×