Egyre több játék áll át hasonló modellre.

Az elmúlt napokban ismét felpörögtek az események a Rainbow Six Siege háza táján. Nem véletlenül, hiszen megérkezett tesztszerverre a Y7S4, mely a hetedik év utolsó szezonját hozza el a játékosok eszközeire. Több újdonságra, fejlesztésre is készülhetnek a játékosok. A szokásos kozmetikai tárgyak, az új Operator és az új pálya mellett a játék egyik fő eleme is átalakul majd.

Az első hivatalos Battle Pass 2020 elején érkezett meg a játékba, majd az Operation Void Edge óta állandó része az FPS lövöldének. A működése meglehetősen egyszerű volt, a felhasználók egy lineáris úton fejleszthették a belépőt, így megszerezve az ingyenes és fizetős jutalmakat.

Napokon belül egy teljesen megújult rendszer fogadja a játékosokat!

Már nyár közepén érkeztek olyan pletykák, melyek arról szóltak, hogy átalakított Battle Pass rendszeren dolgozik a Ubisoft. A Fortnite fejlesztői már egy ideje szabad(abb) kezet adnak a feloldást illetően, úgy tűnik, egyre több stúdiónak tetszett meg az ötlet. A november közepén debütált Warzone 2.0 x Modern Warfare II Season 01 is hasonló, némi mozgásteret biztosító Battle Pass mechanikával érkezett meg.

A fenti videóban immár működés közben is megtekinthetjük a belépőt. Valóban a korábban emlegetett metrótérképre hasonlít a feloldásokat jelző út. Ikonok jelzik a feloldható kozmetikai tárgyak típusát, az útvonal pedig adott lesz, ám az egyes „elágazásoknál” mi dönthetjük el, hogy merre is szeretnénk tovább haladni. A szezon kimaxolásával természetesen minden tárgyat begyűjtünk előbb-utóbb.

Igazi skindömpingre számíthatunk?! – Íme a R6S Y7S4 teljes felhozatala

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×