A fejlesztők hivatalos felületet hoztak létre.

Rengeteg ismertebb Valorant streamernél és tartalomgyártónál sokszor merül fel a kérdés a nézők részéről, hogy milyen statisztikákkal rendelkeznek a játékban. Léteznek ezek ellenőrzésére külsős oldalak, ám ezek több esetben is pontatlanok, lassúak. Úgy tűnik, hogy a Riot Games munkatársai is rájöttek, hogy a játékosok szívesen mutogatják a statjaikat, akár még Twitter bejegyzések formájában is.

A Call of Duty vagy épp a Fortnite Twitter fiókja például évek óta lehetőséged ad időről időre, hogy a játékosok lekérhessék a legfontosabb adataikat. Ekkor a bejegyzés mögött futó algoritmus legyárt egy képet a teljesen hivatalos, belsős információk alapján, melyet egy válasz formájában meg is kapnak a felhasználók. A Riot fejlesztői csapata ezt gondolta kicsit tovább, kicsit egyszerűbben.

Generáld le te is a saját Valorant Badge-ed!

A Valorant egyik aloldalán lehetőségünk van a fenti képhez hasonló, egyedi „jelvény” legyártásához. Ehhez nem kell mást tennünk, mint felkeresnünk a mybadge.playvalorant.com/en weboldalát, majd belépnünk a megfelelő Riot ID-vel. Ezt követően ki kell választanunk a kedvenc ügynökünket, majd tovább finomhangolni a megjelenést a roppant egyszerű oldalon. Ha szeretnénk, akkor a „Hide your Riot ID” funkcióval a Riot ID-nkat is elrejthetjük. A jelvényen olyan információkat jeleníthetünk meg, mint: K/D, körönkénti sebzés, győzelmi arány, fejlövés százalék vagy épp a rangunk.

Hamarosan ismét nerfet kap az egyik legnépszerűbb Valorant ügynök

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×