A játék egyik legjobb választása lehet.

November 16-án érkezett meg a Warzone 2.0, ám nem egyedül. A DMZ nevet viselő, szintén teljesen ingyenes játékmód is ekkor debütált. A COD alap világának és az Escape from Tarkovnak szerelemgyerekét köszönthetjük benne, mely megosztóra sikerült. Több felhasználó szinte csak ezzel a móddal játszik, míg a legtöbb Warzone veterán azért inkább a klasszikus battle royale vonalnál maradt.

Egy dolog azonban biztos, a DMZ exkluzív M13B Blueprint megszerzése miatt biztosan mindenki játszik néhány kört az újdonsággal. Úgy tűnik, hogy a fegyver tulajdonságai miatt is kénytelenek leszünk megszerezni, a jelenlegi felhozatal egyik legjobb választása. Valószínűleg a fejlesztők direkt így álmodták meg, ennél jobb motivációra nincs is szüksége a felhasználóknak.

JGOD megmutatja, hogy érdemes felszerelni a bestiát!

 

A veterán Warzone guru néhány napja töltötte fel a fenti videót, melyben az M13B tulajdonságait járta körül. A fegyver kiváló TTK értékkel, kellemes visszarúgással és tárkapacitással rendelkezik. Ennél többre nincs is szüksége az átlagos játékosnak, így kötelező darab lehet a loadoutokban. Az ajánlott kiegészítők listája pedig a következő:

  • Optic: SZ Vortex-90
  • Muzzle: Harbinger D20
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Ammunition: 5.56 High Velocity
  • Magazine: 60-Round Mag

Külön kiemelendő, hogy a sokak által favorizált RPK TTK értékben például jobb az M13B-nél, ám a többi gyengesége a DMZ exkluzív fegyver felé billenti a mérleget, főleg a gyengébb játékosok esetében.

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

Kutyát nem érdekli a DMZ? – Sokan még fizetnek is, hogy ne kelljen játszani

×