Meglehetősen határozott választ adott a Twitter tulajdonosa.

Az elmúlt hetekben kikerülhetetlen téma lett Elon Musk hatalomátvétele a Twitternél. Rengeteg felhasználó már előre jelezte távozását, ám az elmúlt napok statisztikái alapján nincs oka félni a közösségi oldalnak. A dolgozók egy részétől is megszabadult az új tulajdonos, meglehetősen kaotikus körülmények között. Azóta egy részüket vissza is csábította, hiszen hamar kiderült, hogy az oldal akár össze is omolhat a megfelelő karbantartás nélkül.

Az elmúlt héten pedig tovább folytatódtak a megkérdőjelezhető fejlesztések, változások. Szavazással döntötték el Donald Trump tiltásának feloldását, majd később az összes kitiltott felhasználóra kiterjesztették ezt. Ennek eredményeként olyan, megosztó személyek is visszatérhettek a „madaras” platformra, mint Andrew Tate. A felhasználók és az óriáscégek jelentős része azonban nem fogadta őket szívélyesen.

Elon Musk akár saját telefont is kifejlesztene, ha szükség van rá.

Elizabeth Wheeler amerikai konzervatív politikai kommentátor, író és podcast műsorvezető meglehetősen érdekes kérdést tett fel a Twitter urának. Arra volt kíváncsi, hogy ha az Apple és Google alkalmazásboltjaiból eltűntetnék a Twitter applikációt, mi lenne a válaszlépés Elon Musk részéről. Elon nem is várt sokat a válaszra. Reméli, hogy erre az eshetőségre nem kerül sor, de ha a két óriáscég ilyen radikális lépésre szánja el magát, akkor bizony saját telefonnal jelenne meg a piacon. A fenti események bekövetkezésére meglehetősen kevés esélyt látni, ám biztosan érdekes lenne kézben fogni egy Elon Musk és csapata által tervezett telefont.

ÓVATOSAN: Vírusos lehet az egyik legnépszerűbb PC-s segédprogram

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×