Az biztos, hogy ez a tévé kis helyen is elfér.

Kétségtelen, hogy manapság az OLED technológia az egyik legnépszerűbb a kijelzők piacán, köszönhetően a gyors fejlődésének. Néhány évvel ezelőtt a TinyCircuits csapata létrehozta a TinyTV DIY Kitet, amivel szórakoztató módon mindenki saját kis tévét tudott építeni. A termék nagyon népszerű volt, így most a csapat úgy döntött: bemutatják a folytatást, a TinyTV 2-t és a TinyTV Minit.

Nagyobb képernyőfelbontás, forgatható gombok, távirányító, USB-C és még sok más.

A kettő közül nyilván a TinyTV Mini az érdekesebb, ami valóban őrülten kicsi, nagyjából egy szőlőszem méretű.

A kijelző mérete ugyanis csak 64×64 pixel, teljes mérete 26.3mm x 23.8mm x 21.9mm. Belső tárhelye viszont 8 GB-os. Saját hangszórója is van, így a hanggal sem lehet gond, sőt távirányító is van hozzá.

A TinyTV 2 egyébként valamivel nagyobb, 135 x 240 mm-es. A TinyTV 2 és a TinyTV Mini egyébként alkalmas arra, hogy saját tartalmakat töltsünk fel rá, legyen az film, TikTok videó, vagy bármi. A projekt megvalósítása egyébként Kickstarteren folyik, itt találsz a készülékekről bővebb információt.

A TinyTV Mini egyébként 49 dollárba (nagyjából 19 ezer forint), a TinyTV 2 pedig 59 dollárba (nagyjából 23 ezer forint) kerül. Úgy tűnik, hogy igény abszolút van rá, jelenleg ugyanis már több mint 232 ezer dollár gyűlt össze a projektre.

Ezt láttad már?

Már a WC is okosabb mint mi – 7 okoskütyü, amiről még soha nem hallottál

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×