Egy megbízható bennfentes szerint az Epic Games karácsonyi akciója 2022-ben is visszatér.

Abban biztos vagyok, hogy a gamerek imádják a karácsonyi időszakot. Már csak azért is, mert ilyenkor rengeteg kiadó indít akciót, sőt az Epic Games minden évben naponta ad egy ingyen játékot. Hogy éppen mit, az mindig rejtély, de éppen ezért izgalmas a várakozás. Ha minden igaz, ez a promóció idén sem marad el:

idén karácsonykor minden nap egy ingyenes játékot húzhatunk be az Epic Games Store-ban.

Ezt egyébként most a Dealabs felhasználó, billbil-kun állítja, aki ismert arról, hogy rendszeresen előre leleplezi az Epic Games Store, a PlayStation Plus és Xbox Game Pass akciókat. Az Epic Games Store 2019-ben 12 játékot, 2020-ban és 2021-ben pedig 15 címet adott ingyen karácsonykor. Billbil-kun szerint ez idén sem marad el,

elvileg valamikor december 15-én indul majd a napi ingyenes áradat, ami egészen 2023. január 10-ig tart majd.

Ez azt jelenti, hogy jó sok játékunk lehet ingyen, persze a legnagyobb kérdés az, hogy melyek ezek a játékok. Az Epic Games Store 2018 decemberi indulása óta egyébként több száz játékot adott már ingyen a felhasználóknak, tavaly például 89-et, összesen 2120 dollár értékben.

Jelenleg még a heti ingyen játék jár mindenkinek, most például a Star Wars: Squadrons szerezhető be ingyen, december 1-ig. Hamarosan tehát jönnek a napi ingyenes játékok, és arra számítunk, hogy a teljes listát is kiszivárogtatják hamarosan.

Te melyik játéknak örülnél ingyen?

Akciófigyelő | INGYENES az elmúlt évek egyik legkirályabb Star Wars játéka

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×