A „Twitch / Unibet Qatar Challenge 2022 – LEET – FUT pontok” Nyereményjáték és Adatkezelési Szabályzata

A „Twitch / Unibet Qatar Challenge 2022 – LEET – FUT pontok” Nyereményjáték és Adatkezelési Szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) a LEET Gaming Kft. által az Unibet_Magyarország Twitch (https://www.twitch.tv/unibet_magyarorszag) csatornáján szervezett nyereményjátékát (a továbbiakban: Játék) az alábbiak szerint szabályozza.

A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A Játék szervezője és lebonyolítója és erre tekintettel az adatkezelő a LEET Gaming Kft. (székhely: 1151 Budapest, Mogyoród útja 42.), a továbbiakban: „Szervező” vagy „Adatkezelő”.

A JÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

A Játékban résztvevő személyek

A Szervező által szervezett online Játékban azok a magyarországi állandó lakcímmel rendelkező 18. életévüket betöltött, a twitch.tv weboldalon regisztrált természetes személyek vehetnek részt (a továbbiakban: „Játékos” vagy „érintett” vagy „résztvevő”), akik jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelelnek, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Játékos).

Szervező jogosult Játékost kizárni a Játékból, illetve a Játékból, amennyiben kiderül, hogy a Játékos nem felel meg a jelen Szabályzatban foglaltaknak, illetve, ha megszegi a jelen Szabályzatban foglaltakat.

A Játékra való jelentkezéssel Játékos elfogadja jelen Szabályzatot. A Játékra csak saját maga jelentkezhet a Játékos, más személy adataival, más nevében abban nem vehet részt.

A regisztráció során a felhasználó által felvitt adatokat a felhasználó láthatja, módosíthatja, törölheti, hírlevél esetén leiratkozhat, díjmentesen tiltakozhat. Amennyiben bármely módon visszavonja a hozzájárulását a felhasználó az adatai kezeléséhez, az nem érinti a visszavonás előtti hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

A hírlevélről a feliratkozott személy a hírlevélben található linken leiratkozhat. Amennyiben leiratkozik az érintett a hírlevélről, úgy adatkezelő azokat az adatokat a továbbiakban nem kezeli.

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

  • a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és mindezek közeli hozzátartozói;
  • egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

Hozzátartozónak a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 2. pontjában meghatározott hozzátartozók minősülnek.

A Játékban résztvevők kötelesek betartani a hatályos jogszabályokat, jogszabálysértő módon nem járhatnak el. A twitch.tv Unibet_Magyarország csatornájának chatablakában írt hozzászólások tekintetében a felelősség kizárólag a Játékosoké. Amennyiben bármely Játékos nevéről jogszabálysértő komment érkezik, a Játékos a Játékból, illetve a csatornáról is kizárható és jelenthető a megfelelő fórumon a Twitch szabályzatai szerint; e tekintetben minden kárért a Játékos felel. Amennyiben bármely harmadik személy a Játékos jogszabálysértő eljárása /kommentje/magatartása miatt igényt érvényesít Szervezővel szemben, úgy részére azt a Játékos köteles megtéríteni és helyette helytállni.

A Szervező diszkrecionális döntése alapján kizárásra kerül továbbá, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását, illetve a jelen Szabályzatban részletezett adatkezelési hozzájárulásokat a Játék, illetve az egyes Játékok időtartama alatt, illetve a sorsolást megelőzően visszavonja. A kizárás tényéről a Szervező értesíti a Játékost.

A JÁTÉK LEÍRÁSA

A Játék teljes időtartama: 2022.11.20. 18:00 – 2022.12.18. 20:00, mely időtartamban az Unibet_Magyarország Twitch csatornáján az adott Unibet Qatar Challenge 2022 műsor közvetítése kerül megrendezésre, több részes bontásban. Az Unibet Qatar Challenge 2022 adás-sorozat összesen 23 adást tartalmaz majd. A nyereményjáték lebonyolítására minden adás estéjén 18:00-20:00 óra között kerül sor (a továbbiakban: Játék).

A Játékon való részvétel módja, a Játék menete

A Játékosok az Unibet_Magyarország Twitch csatornáján követhetik a közvetítést, mely mérkőzések szüneteiben kerül sor a nyereményjáték lebonyolítására.

A részvételhez Twitch profil szükséges.

Egy regisztrált személy 1 felhasználói fiókjával egyszer válaszolhat a feltett kérdésre.

A Játék tudásalapú: a Játékosoknak a Szervező által feltett kérdésre helyes választ kell adniuk, amely kérdést Szervező a mérkőzések szüneteiben intézi a játékosokhoz. A Játékosok a feltett kérdésre az Unibet_Magyarország Twitch csatornáján nyitott chat-szekcióban tudnak választ adni. A helyesen válaszolók közül kerül a nyertes kisorsolásra.

A játék időtartamát a Szervező határozza meg, a játék vége előtt egy perccel Szervező jelzi a befejezés közeledtét a Játékosoknak, illetve jelzi, amint a játék véget ért.

NYEREMÉNY, SORSOLÁS, A NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

A Játék során, minden adás napján az alábbi nyeremény kerül kisorsolásra:

Nyereményt felajánló cég Nyeremény
LEET Gaming Kft. FIFA 23 2800 FUT Points (PC) – 1 db

A szervező fenntartja a jogot további nyeremények meghirdetésére.

A Játék sorsolása

A helyesen válaszoló Játékosok között a Szervező sorsol nyertest a Játék lezárultát követően, egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal. A Szervező sorsolását egy háromtagú bizottság hitelesíti, melyről jegyzőkönyv készül.

A Nyertes értesítése

A Twitch a nyertes Játékos felhasználónevét adja át a Szervezőnek, aki a sorsolást követően haladéktalanul, de legkésőbb 2 munkanapon belül a Twitch felületén privát üzenetben lép kapcsolatba a nyertessel, a Játékos értesítése és a nyeremény kézbesítéséhez szükséges személyes adatok felvétele céljából.

A nyertes Játékosok felhasználónevét a Szervező az Unibet_Magyarország Twitch csatornáján teszi közzé.

Amennyiben a nyertes Játékos a nyereményről szóló értesítés kiküldését követően öt (5) napon belül nem válaszol, tehát a kapcsolatfelvétel a nyertes Játékossal meghiúsul, ez a nyereményről való lemondásnak minősül. Ezen felül Játékos kifejezetten hozzájárul, hogy az Unibet_Magyarország Twitch csatornáján, illetve annak chat ablakában, valamint a Szervező weboldalán a nyertesként nyilvánosan is ki legyen hirdetve a felhasználónév megjelölésével.

 

A nyeremény átvétele

A nyeremény kézbesítéséről a Szervező gondoskodik, melynek érdekében a nyertes Felhasználók adatai a nyereményt felajánló cég számára továbbításra kerül, ehhez a Játékosok jelen Szabályzat elfogadásával kifejezetten hozzájárulnak. A nyeremény átvételét a nyertes Játékos aláírásával köteles igazolni.

A nyertes Játékos köteles együttműködni a Szervezővel, illetve a nyereményt felajánló céggel annak érdekében, hogy a nyereményét a jelen Szabályzatnak megfelelően átvegye. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes Játékos nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való (a sikeres kapcsolatfelvétel-értesítés napjától számított 30 napon belül) átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető és a nyertes Játékos igénnyel e tekintetben nem léphet fel.

FELELŐSSÉG

A nyereményt felajánló cég vállalja, hogy kifizeti a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő adó vagy egyéb esetleges járulékokat.

A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókötelezettség teljesítése során a LEET Gaming Kft., az egyéb, nyereményt felajánló cég és a Játékos kötelesek együttműködni.

A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható.

A nyeremény átadásával kapcsolatosan esetlegesen felmerülő költségeket, amennyiben nem megoldható a postai átadás – mint például a nyeremény átadási helyszínére történő utazás költségeit – a nyertes viseli.

A Játékos a nyereménnyel kapcsolatosan semmilyen igénnyel nem léphet fel Szervezővel szemben – a szavatossági, jótállási igényeket is ideértve.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Szervező ezúton tájékoztatja a Játékost, hogy a Játék az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.- tv. 14. § szerinti elektronikus hirdetés.

A Játékos részéről a nyereményjátékban való részvétele egyben nyilatkozattételnek minősül arra vonatkozóan, hogy a jelen szabályzatot teljes egészében megismerte és maradéktalanul elfogadja, valamint önkéntes és határozott beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozza, a nyereményátadásról esetlegesen kép- hang- és írott anyag készülhet. Játékos jelen szabályzat elfogadásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy róla kép,- és/vagy hangfelvétel (a továbbiakban: Felvétel) és/vagy írott anyag készüljön és felhasználásra kerüljön.  A felhasználás tekintetében Játékos tudomásul veszi és hozzájárul, hogy Szervező időbeli, módbeli és területi korlátozástól mentes felhasználási vagyoni jogot szerezzen a Felvételen, írott anyagon és azt a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 17.§ szerint bármely módon felhasználja, illetve azt átdolgozza. A felhasználás tekintetében Szervező első körben a metabro.hu honlapon kívánja közzétenni – a játékkal kapcsolatosan- a Felvételt, írott anyagot. E tekintetben amennyiben szükséges, úgy Játékos vállalja, hogy erre vonatkozóan további nyilatkozatot tesz. Játékos vállalja, hogy az itt adott hozzájárulásait nem vonja vissza. Szervező jogosult, de nem köteles a Felvétel, írott anyag elkészítésére, felhasználására. Játékos nem tanúsít áru vagy szolgáltatás népszerűsítésére alkalmas magatartást a Felek által előzetesen nem egyeztetett módon.

A Játékban történő részvétel díjmentes, azonban a részvételhez szükséges internet hozzáférés és használat feltételeiről és költségeiről a résztvevők saját maguk gondoskodnak.

A jelen szabályzatra a magyar jog irányadó és a vonatkozó jogszabályok alkalmazandóak, illetve a jelen szabályzatban meghatározott jogszabályok vonatkozó részei irányadóak.

ADATKEZELÉS, EGYEDI ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZATÓ

A Twitch fiókkal rendelkező, Twitch-en regisztrált felhasználók adatait a Twitch kezeli, mely adatkezelésre a Twitch Privacy Policy-ja irányadó, ezzel kapcsolatban a Szervező minden felelősséget kizár.

 

A közvetítés során a Twitch kizárólag a nyertes felhasználónevét adja át a Szervezőnek.

 

A Szervező a Twitch által megadott adatok alapján nem képes a Játékosok azonosítására, a nyertes azonosításához és a nyeremény kézbesítéséhez szükséges személyes adataihoz kizárólag a nyertes Játékostól, annak kifejezett hozzájárulása alapján jut.

 

Az Érintett a nyereményjátékra jelentkezéssel fogadja el a jelen szabályzatban foglaltakat, azzal, hogy a regisztráció során feltett kérdésre választ ad. Az Érintett hiteles, valós adatokat köteles megadni Adatkezelő részére (valótlan adatok megadásából keletkező kárt az Érintett köteles megtéríteni). A hibásan vagy hiányosan megadott adatokból adódó következményekért kizárólag az Érintett felel.

Az adatok kezelésével összefüggésben az Adatkezelő ezúton tájékoztatja az Érintetteket a Játék során általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

 

Adat megnevezése

Adatkategória, érintett kategóriáinak megnevezése

 

Adatkezelés módja

 

 

 

 

 

Adatkezelés célja, jogalapja (GDPR és magyar jogszabály) Adatkezelés előirányzott időtartama

(GDPR 30. cikk 1. bek. f) pont)

Játékban résztvevők Twitch felhasználóneve és e-mail címe, (neve), életkor, szükség szerint –

– nyertes neve, e-mail címe, lakcíme/postázási címe, telefonszáma, adókötelezettség teljesítéséhez szükséges, esetlegesen azzal összefüggésben érintett, személyes adat

 

 

tárolás, rögzítés, törlés, nyilvánosságra hozatal, megsemmisítés A Játék keretén belül a Játékos által megadott adatokat a Szervező abból a célból kezeli, tartja nyilván és dolgozza fel, hogy a Játék nyertesét azonosítsa, meghatározza, a nyerteseket értesítse és ezzel kapcsolatos ügyintézést végezze és a nyereményt kézbesítéséhez szükséges adatokat a nyeremény kézbesítését is végző nyereményt felajánló cégeknek átadja.

 

Jogalap: hozzájárulás

 

GDPR: 6. cikk (1) bekezdés a) pont

a cél megvalósulásáig

 

Szükség szerint: Törvényi előírás esetén, a nyertes Játékos adatait pedig a vonatkozó adó és egyéb járulékszabályok szerint előírt ideig (az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény szerinti időtartam).

Hírlevélre feliratkozó:

email cím, felhasználónév

 

gyűjtés, rögzítés, tárolás, törlés A hírlevél küldése tekintetében az adatkezelés célja a feliratkozó személyek részére tartalom biztosítása és információ nyújtása a Honlap témája alapján és ahhoz kapcsolódóan. A hírlevél az adatkezelő saját, valamint harmadik személy hirdetését/reklámját tartalmazhatja, továbbá adatkezelő saját szolgáltatásairól tartalmazhat információt.

 

Jogalap: hozzájárulás

 

GDPR: 6. cikk (1) bekezdés a) pont

 

2008. évi XLVIII. 6.§

hírlevélről való leiratkozásig

 

(Leiratkozni a hírlevélben található linken lehet.)

 

A Játék során bekért adatokat a Szervező harmadik fél számára – a(z) nyereményt felajánló cégek  kivételével –  nem adja tovább, ide nem értve a nyertes – esetleg pótnyertes – azon adatait, amelyek a törvény erejénél fogva esetlegesen kötelezően továbbítandóak az illetékes hatóságoknak.

A Játékos a Játékban való részvétellel illetőleg jelen Szabályzat elfogadásával kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy Szervező az önként megadott valamennyi személyes adatát kezelje a jelen Szabályzatban meghatározottak szerint. A nyertes Játékosok nevét, e-mailcímét, lakcímét/postázási címét és telefonszámát a Szervező privát üzenetben bekéri a nyertes Játékosoktól. A nyertesek tekintetében ezen adatokra az adatkezelés a nyeremények kiküldhetősége miatt terjed ki.  A nyertes Játékos a személyes adatait oly módon köteles megadni, hogy az adatok a Játékos személyazonosító okmányával bizonyíthatóak legyenek.

Amennyiben a Játékos mégis más harmadik személy adatait adja meg, úgy az ahhoz való hozzájárulást a Játékos köteles megszerezni adott harmadik személytől, e tekintetben Adatkezelő felelőssége kizárt. Amennyiben Játékos a Játék során harmadik fél adatait adta meg és ezzel bármilyen módon kárt okozott, az Adatkezelő jogosult a Játékossal szembeni kártérítés érvényesítésére. Az Adatkezelő ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából. Minden ilyen esetben a Játékos köteles Adatkezelő és harmadik személy kárát, sérelemdíját megtéríteni és az Adatkezelőt mentesíteni.

Adatkezelő tájékoztatja a Játékost, hogy az adatait kizárólag a fentiekben meghatározott célokból és célok érdekében, mértékig és ideig kezeli.

AZ ÉRINTETT JÁTÉKOS ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI RENDELETBEN1 (GDPR) MEGHATÁROZOTT JOGAI KÜLÖNÖSEN:

 

  1. Az Érintett tájékoztatást kérhet a személyes adatai kezeléséről, és hozzáférést kérhet a személyes adatokhoz és a GDPR 15. cikkében foglalt információkhoz (GDPR 12-15.cikk);
  1. kérheti a személyes adatainak helyesbítését, valamint a hiányos személyes adatok kiegészítését (GDPR 16.cikk);
  1. kérheti a személyes adatainak törlését – „az elfeledtetéshez való jog” (GDPR 17. cikk), illetve az adatkezelés korlátozását (GDPR 18. cikk); illetve
  1. tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen (GDPR 21.cikk);
  1. az „adathordozhatósághoz való jog” keretében jogosult arra, hogy személyes adatait megkapja, továbbá ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa (GDPR 20. cikk);
  1. jogosult panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

www.naih.hu

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.;

Telefonszám: +36 (1) 391-1400;

Általános email elérhetőség: ü[email protected]

Az Érintett jogairól részletesen az általános Adatkezelési Tájékoztatóból tájékozódhat

A Szervező adatkezelésére egyebekben (különösen: adatbiztonság, igénybe vett adatfeldolgozók, külső szolgáltatás) az általános Adatkezelési Tájékoztató szabályai vonatkoznak.

Adatkezelő megnevezése

Név:

Székhely:

Adószám:

Cégjegyzékszám:

Bejegyző bíróság:

E-mail:

LEET Gaming Kft.

1151 Budapest, Mogyoród útja 42.

23337659-2-42

01-09-999177

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

[email protected]

 

Adatfeldolgozók:

Pannon Online Média Kft. Tárhely szolgáltatója:

Cégnév:

Székhely és levelezési cím:

Adóigazgatási szám:

Cégjegyzékszám:

Telefonszám:

Központi e-mail cím:

Teratorium Online Korlátolt Felelősségű Társaság

1119 Budapest, Hadak útja 2. XIV/151

22636838-2-43

01-09-936866

+36 20 927 6631 és +36 30 550 9862

[email protected]

 

 

 

 

 

Tartalomért, kommentért, véleményért való felelősség

A Játékos által az Unibet_Magyarország Twitch csatornájára feltöltött/hozzáfűzott tartalom, kép, komment, vélemény, és az ahhoz kapcsolódóan feltöltött adat (a továbbiakban: Tartalom):

  • nem sértheti más szerzői vagy szomszédos jogait, egyéb jogait (személyiségi, személyhez fűződő jogok stb.)
  • nem lehet olyan, ami faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szít, illetve súlyos vagy széleskörű ellenállást vált ki,
  • nem bátoríthat egészségre ártalmas anyagok használatára,
  • nem tartalmazhat bűncselekményre felbujtást,
  • nem tartalmazhat jogosulatlan vagy tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkokat,
  • nem sérthet jó hírnevet, névviselési jogot, képmáshoz való jogot vagy más személyhez fűződő, vagy emberi méltóságot,
  • nem sérthet védjegyoltalmat, vagy más földrajzi árujelzés oltalmát
  • nem tartalmazhat tiltott reklámot, vagy nem sértheti a reklámokra és elektronikus hirdetésekre vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket
  • illetve nem ütközhet egyéb jogszabály rendelkezéseibe.

 

A Játékos felelős azért a tartalomért, amit a kommentben-más módon nyilvánosságra hoz/feltölt.

 

Szervező kizárja felelősségét a tartalommal való bármely igényérvényesítés esetén, a tartalmat feltöltő/kommentelő Játékos a feltöltéssel/kommenteléssel korlátlan szavatosságot és helytállási kötelezettséget vállal bármely jogszabálysértés vagy egyéb igényérvényesítés miatt eljáró szervektől vagy harmadik személyektől érkező igények esetére, egyben a tartalom feltöltése előtt a Játékos köteles gondoskodni a tartalom közzétételéhez szükséges minden engedély és jogosultság megszerzéséről.

 

Amennyiben a Játékos magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy – ideértve a Twith-et is – vagy bármely hatóság illetve bíróság Szervezővel szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a Játékos köteles minden Szervező által megkövetelt intézkedést megtenni és Szervezőnek megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami Szervezőt, vagy más harmadik személyt a Játékos bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben ér.

 

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jogsértő tartalmat haladéktalanul (legkorábban harmadik személy jelzésétől számított 2 munkanapon belül) eltávolítsa és az így nyereményjátékra feliratkozott személy jelentkezését törölje. A törlés nem érinti a Játékos jogi felelősségét. Adatkezelő jogosult haladéktalanul törölni azon Játékost, aki a jelen szabályzatot, vagy a jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit megszegi, vagy amely személy tekintetében a Twitch jelzi, hogy a Twitch szabályait megsértette.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Módosítási jog fenntartása

Szervező fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot a Játékosok előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Játékos a Játékban történő további részvételével elfogadja a módosított szabályzatokat.

Kiskorúak védelme

A Játékban csak 18 év feletti személy vehet részt.  Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben tudomására jut, hogy 18 év alatti személy vesz részt a Játékosorozatban, törölje az adott személy adatait, illetőleg a vonatkozó szabályzatok megszegésére tekintettel kizárja a Játékból.

Külső szolgáltatók

Szervező a Játék szervezése és lebonyolítása során külső szolgáltatókkal is együttműködhet. (pl. Twitch stb., a továbbiakban: „Külső szolgáltató”). A Külső szolgáltatók rendszereiben az ott megadott adatok tekintetében a Külső szolgáltatók saját adatvédelmi irányelvei az irányadók. Az Adatkezelő által kapott (általa fentiekben írt kezelt körben) adatokat a jelen szabályzat szerint kezeli.

Az egyes szolgáltatások keretében elérhetővé tett és a különböző közösségi oldalakon megosztott tartalmak vonatkozásában a tartalom megosztását lehetővé tevő Külső szolgáltató minősül a Személyes adatok kezelőjének, tevékenységére saját felhasználási feltételei és adatvédelmi szabályzata az irányadó. Ilyen külső közvetítő szolgáltatások például: Twitch stb. A Játék során, a nyertesek azonosítása tekintetében közvetlenül az érintettek Játékosoktól kerül felvételre a személyes adat.

Alkalmazott jogszabályok

A jelen Szabályzatra a magyar jog irányadó és a vonatkozó jogszabályok alkalmazandóak, illetve a jelen Szabályzatban meghatározott jogszabályok vonatkozó részei irányadóak.

A jelen Szabályzatban nem vagy nem teljes körűen szabályozott kérdések tekintetében:

  • a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény,
  • az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.),
  • „AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR)”.
  • a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény (Fttv.),
  • a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grtv.,Reklámtörvény),
  • egyéb vonatkozó jogszabály rendelkezései irányadóak.

 

LEET Gaming Kft., Szervező

 

Budapest, 2022. november 15.

×