Végre itt a Black Friday, ami azt jelenti, hogy speciális SBC-k, na meg egy halom érdekes csomag érkezik a játékba.

Végre itt a Black Friday, ami azt jelenti, hogy speciális SBC-k, na meg egy halom érdekes csomag érkezik a játékba. Az EA Sports ma ismét élesíti a pár napja már felbukkant World Cup Hero csomagot, de várhatóan jön egy Flashback Messi lap, na meg pár promó kártya is a csomagokba.

Utóbbinak nagyon kell örülni, ugyanis a játék jelen állása szerint nem sok értelme van csomagokat nyitni, ha csupán csak Gold kártyák pihennek bennük.

If you open an 125k pack and don’t get a special card. A whopping 2 players are worth more than the pack. That is crazy to me from FIFA

 

Jelenleg csupán csak két olyan Gold Rare lap nyitható, ami többe kerül, mint egy 125 ezer coinos csomag ára. Vagyis hihetetlen nehéz akár csak nullára kijönni, ha valaki úgy dönt, Ultimate Packet vásárol magának.

Ha felvillan egy Mbappé, akkor bankot robbantott az illető, s még egy Neymar Jr.-ral is jól lehet járni. Ami viszont nagyon érdekes, hogy a harmadik legértékesebb Gold lap 120 ezer Coinért cserél gazdát a piacon november végén, aki nem más, mint Cristiano Ronaldo.

Hamarosan Van Dijk is fodder áron cserél majd gazdát, ami a játék szempontjából igazi röhejnek számít.

Nem tud elég gyorsan jönni az esti új FIFA promó, reméljük megmenti kicsit a helyzetet!

Ezt olvastad már?

Már ma megjöhet? – Hivatalos statokat kapott Messi Flashback lapja

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×