Érdemes ismerni a jelenlegi erőviszonyokat.

Annak ellenére, hogy a Modern Warfare II még csak most kezdte életciklusának elejét, nem látszódik meg a felhozatalon. Viszonylag széles repertoár áll a játékosok rendelkezésére, legyen szó SMG, AR, vagy épp bármilyen más fegyverkategóriáról. Ahogy az lenni szokott a korábbi COD címekben és szinte mindegyik más FPS játékban, az SMG kategória uralja a közelharcokat.

Ez a Warzone 2.0-ban sem változott, Al Mazhrah területén is roppant hasznosak a daragépek, ha a győzelem a célunk. Éppen ezért érdemes lehet áttekinteni a jelenlegi felhozatalt, hogy biztosan a legjobbak közül válogassunk. Szerencsére ezúttal is kapunk egy kis segítséget a CharlieINTEL csapatától, akik az elmúlt heti statisztikák és tapasztalatok alapján rangsorolták a fegyvereket.

Nézzük is, hogy mely SMG-ket érdemes magunkkal vinni a csatamezőre!

Jelen állás szerint 9 SMG közül választhatunk, ám az biztos, hogy ez a lista az elkövetkezendő időszakban bővülni fog. Ahogy azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a jelenlegi fegyverek is részesülhetnek gyengítésekben, erősítésekben, ezért szigorúan a mostani időszakra vonatkozik a felsorolás. A legjobbtól a legrosszabbig:

  1. Fennec 45
  2. Lachmann Sub
  3. Vaznev-9k
  4. PDSW 528
  5. BAS-P
  6. Minibak
  7. FSS Hurricane
  8. MX9
  9. Vel 46

5. BAS-P

Az ötödik helyen egy korábban ritkán látott SMG-t, a BAS-P-t találhatjuk meg. Előnyei közé tartozik a kimondottan sebes tűzgyorsaság, a kiváló mobilitás, illetve a visszarúgásának meglehetősen könnyű kezelhetősége. Nem rossz választás, de vannak ennél jobb opcióink is.

4. PDSW 528

A PDSW 518 egy teljesen más karakterisztikát kapott, eltérő szituációkban lehet hasznos, mint a lista többi eleme. A hatalmas, 50 lőszer befogadására alkalmas alap tárkapacitásnak köszönhetően felszabadul egy „ingyenes” attachment slot, melyet a többi tulajdonságának javítására használhatunk.

3. Vaznev-9k

A Kastovia Weapon Platform részeként a Vaznev-9k igazán jó választás lehet, legyen szó akár közelharcról, akár közepes távolságokról. A fegyver kategóriáján belül az egyik legjobb sebzéssel rendelkezik.

2. Lachmann Sub

A Lachmann Sub egészen a második helyig küzdötte fel magát, nem is véletlenül. Hasonló teljesítménnyel és kinézettel rendelkezik, mint az MP5 SMG a korábbi Warzone és Call of Duty játékokból. Kiválóan bevehetjük közelharcokban, de a stabilitásának köszönhetően még közepes távolságokon is képes lehet pusztításra.

1. Fennec 45 – „A Warzone 2.0 legjobb SMG-je”

Az összesített listákon előkelő helyen áll a Fennec 45, így nem meglepő, hogy ebben a felhozatalban is az első helyet hozhatta el. Nem ok nélkül természetesen. Minden tulajdonsága segíti abban, hogy a legideálisabb SMG fegyver lehessen a játékosok kezében. A Fennec rendelkezik a legjobb tűzgyorsasággal a kategórián belül, mely kellemes TTK (Time-To-Kill – Öléshez szükséges idő) értéket biztosít számára. Egyértelműen alap választás minden meccsen és loadoutban.

Ahogy az összes hasonló lista, ez sem szentírás, ám mindenképp érdemes tisztába lenni a jelenlegi erőviszonyokkal. 

Rengeteg hibajavítást és finomítást hozott a szerdai Warzone 2.0 frissítés

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×