A fejlesztők egy hivatalos podcastben erősítették meg.

Nem is olyan régen érkezett meg a Valorant legutóbbi frissítése, melyben két ügynököt is érintettek a fejlesztők. Akkor Cypher és Fade kapott némi kezelést, utóbbit gyengítették, míg Cyphert több szinten is erősítették a Riot Games szakemberei. Úgy tűnik, hogy hamarosan egy újabb ügynök képességein finomítanának a programozók, ezúttal sem a pozitív irányba.

 

A Valorant munkatársai nemrégiben elindították a Valorant Off Patch névre hallgató podcastjüket. Az adások középpontjában az FPS lövölde áll, természetesen belsős információkkal megfűszerezve. Az első epizódban máris terítékre került az egyik legnépszerűbb ügynök, Chamber is. Sokan úgy ítélték meg, hogy Cypher a buffal sem tudja felvenni a versenyt a francia származású karakterrel. Jay Watford, a Riot munkatársa el is árulta, hogy miért:

Hamarosan várhatunk egy újabb Chamber nerfet!

Cypher tehát nem véletlenül tűnhet gyengébbnek jelen pillanatban, hiszen Chamberre is vár még egy kis átalakítás. Ennek pontos kivitelezését természetesen nem hozta nyilvánosságra a fejlesztői gárda, ahogy a konkrét időpontot sem. Meglepő lenne, ha még decemberben megérkezne a nerf, ezért sokan az Episode 6 kezdetére várják a változásokat. Az Episode 6 várhatóan január 12-én startol majd el az európai szervereken, nagy eséllyel ezúttal sem számíthatunk új pályára vagy épp új ügynökre. Úgy tűnik a következő szezon ismét a balanszolásról fog majd szólni, szinte kizárt, hogy csak Chamber változna a jelenlegi felhozatalból.

A lázadás és a Star Wars legfényesebb reménysugara – ANDOR KRITIKA

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×