A szezonközi frissítésnél nem is kell jobb indok erre.

Október 28-án érkezett meg az idei Call of Duty cím, mely a Modern Warfare II nevet viseli. A játékosok nagyon ki voltak már éhezve valami hasonlóra, soha nem látott hype lengte be már a nyári időszakot is. Úgy tűnik, hogy ez a vásárlási kedvben is megmutatkozott, hiszen már az első pár napban több rekordot is megdöntött a friss játék.

November 16-án aztán csatlakoztak a felhozatalhoz a Warzone 2.0 illetve a DMZ játékmódok. Ezek mindenki számára ingyenes elérhető lehetőségek, hiába épülnek a Modern Warfare II motorjára és infrastruktúrájára. Úgy tűnik, hogy hamarosan néhány nap erejéig bárki fejest ugorhat a teljes játékba, kötöttségek nélkül.

December közepén érkezhet az első ingyenes hétvége!

Tom Henderson, a veterán leaker pár órája leplezte le az Activision tervét. A jelenlegi információk alapján december 15-étől egészen december 19-éig tart majd az ingyenes időszak. Az időzítés nem véletlen, hiszen december 14-én érkezik meg a Season 1 Reloaded frissítése, mely új fegyverekkel és több újdonsággal is bővíti az amúgy sem szerény felhozatalt. Úgy tűnik, hogy a Black Ops Cold War is kaphat egy frissítést december elején, ám ezt is érdemes pletykaként kezelni a hivatalos bejelentésig. Azon sem lepődnénk meg, ha az ingyenes hétvégét követően némileg kedvezményes áron szerezhetnénk be a Modern Warfare II-t.

Kiderült, mikor jelenhet meg legkorábban a PlayStation 6

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×