Az EA Sports korábban már jelezte, hogy a világbajnokság során új Weekend League (FUT Champions) jutalmak fognak érkezni, ennek pedig eleinte nagyon megörült a közösség.

Az EA Sports korábban már jelezte, hogy a világbajnokság során új Weekend League (FUT Champions) jutalmak fognak érkezni, ennek pedig eleinte nagyon megörült a közösség. Hiszen, ha nincsenek Team of the Week lapok, akkor már csak a promó lapok maradnak, mint speciális jutalmak, ezért pedig évek óta könyörög a játékosbázis.

Az átalakítás a napokban megjött, a végeredmény viszont erősen megkérdőjelezhető. Mint kiderült, promó lapokra van esély, de alapvetően a Red Pickeket arany lapok fogják felváltani.

 

A Rank I-ért például négy darab Player Picket fog kapni az, aki legalább 19-et nyer a hétvégi 20-ból az alap jutalomcsomagok mellett. Ezek a Pickeck minimum 84-es Gold Rare lapokat fognak szórni, cserébe lesz lehetőség promót is nyitni.

A helyzet pedig az, hogy még én magam sem tudom eldönteni, hogy ez egy jó módosítás-e, vagy sem. Tény, hogy szinte értéktelenek a Gold Rare 84-es lapok, de még így is többet érnek, mint egy 81-es, vagy 82-es Red Pick. Persze utóbbiak használhatók a 86+-os Upgrade-be, ám ezen felül sokkal nagyobb szerepük nincs. Ezekből a Gold Rare lapokból pedig jöhet 87-es, vagy annál jobb fodder is, ami már egyébként meg is érheti.

Ezt olvastad már?

Ez lesz az új FIFA promó? – Már a kártyadizájn is felbukkant

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

 

blank
shop.leet.hu
shop.leet.hu

Kacsolódó cikkek

×
blank