A GoG ajándékáról és az óriási akciójáról nagyon nem érdemes lemaradni!

Sokaknak talán már a könyökén jön ki az év ezen szakasza, amikor a különböző kereskedők, boltok és üzletláncok egymásra licitálva ordítják tele a világot a „kihagyhatatlan” Fekete Péntek, azaz a Black Friday akcióikkal. Persze érdemes ilyenkor nagyon odafigyelni, hiszen páran szeretnek ám trükközni az árcédulákkal, nehogy véletlen a „hihetetlen” leárazások közepette drágábban vegyünk meg valamit, mint amennyiért korábban árulták.

A játékosoknak viszont jó hír, hogy az online játékboltok nem tudnak, meg nem is nagyon akarnak ilyenekkel megtéveszteni minket, így szinte garantáltan a legjobb árakon szerezhetjük be a már rég kinézett portékát. Vagy mondjuk betárazzunk egy sok-sok hónapra előre, legalábbis jó taktikának tűnik, így hónapokra elláthatjuk magunkat játszani valóval.

Erre a taktikázós gamerkedésre megy rá a GoG, ahol több mint 4000 jóárasított cuccal szintén kezdetét vette a BF vásár.

Például alig két és fél euróért beránthatjuk a világ egyik legjobb játékát, a Heroes III: Might and Magic-et, annak is a legteljesebb kiadását. Ha viszont inkább az RPG-ket kedveljük, akkor időtlen klasszikusok mellett potom pénzért vehetjük meg a komplett The Witcher szériát, de pár darab euróért cserébe akad még Dragon Age, Dungeon Keeper, Gothic, Vampire: The Masquarede, Fallout, Thief, Ultima, Disco Elysium, Settlers, Hellblade, Ion Fury, Anno és még nagyon, nagyon sok más. Szóval érdemes ránézni.

Ingyen játék is akad, de nem árt sietni!

A GoG az egészet egy teljesen ingyenes ajándékkal spékeli meg, így még azoknak is érdemes benézni, aki egyébként nem tervezte költeni a pénzét. Egy teljes napon át bárki, akinek van GoG-os profilja, ingyen a könyvtárához adhatja a kifejezetten remek Narita Boy-t, egy fantasztikus és hangulatos akció-kalandot, amit a 80-as évek, na meg a TRON inspirált.

De mint mondottam, nem árt iparkodni, a játékért ugyanis csak november 25-ig nem kérnek pénzt. Ha viszont addig lecsapsz rá, akkor örökre megmarad. A Black Friday akciót bár érdemes átnyálazni, sietni nem kell vele, mivel még 6 napig, azaz november 30-ig lesz elérhető.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Mostantól párszáz forintért játszhatunk a Battlefield 2042-vel – Még PC-n is

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×