Értékes, exkluzív skinekkel bővíthetjük a raktárunkat.

Hét elején megérkezett Neymar a Warzone 2.0 és Modern Warfare II boltjába, így hivatalosan is kezdetét vette a VB x COD együttműködés. A későbbiekben Pogbát és Messi-t köszönthetjük majd a játékban, illetve egy Rocket League-re hasonlító mód is várat még magára. Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztők egy kis in-game sportfogadással is kedveskednek a focirajongóknak. Megéri helyesen tippelni, hiszen exkluzív Blueprinteket húzhatnak be a játékosok az elkövetkezendő pár napban.

Nézzük is, hogy mit takar a Support A Team event!

A játékosok összesen hat meccsre fogadhatnak, az egyes Blueprintek behúzásához pedig 2, illetve 4 helyes találatra lesz szükségük. A leírás szerint a döntetlen kimenetellel véget érő mérkőzéseknél mindkét fogadott fél győzelemként írhatja jóvá az eredményt. Az alábbi mérkőzések végeredményére szavazhatnak a felhasználók:

  • Anglia vs. USA (November 25.)
  • Argentína vs. Mexikó (November 26.)
  • Spanyolország vs. Németország (November 27.)
  • Dél-Koreai vs. Ghána (November 28.)
  • Tunézia vs. Franciaország (November 30.)
  • Kamerun vs. Brazília (December 2.)

A fentebb említett 2 Blueprint mellett helyes fogadás esetén a győztes csapat országának zászlaját megkapják a játékosok Calling Card formájában, illetve némi XP-vel is gazdagodnak. A szavazás meglehetősen egyértelmű és egyszerű. A Call of Duty HQ menüpontjába kell bemennünk, majd az event fül alatt a Modern Warfare FC bannert keresnünk a felülethez.

Ez lesz az új FIFA promó? – Már a kártyadizájn is felbukkant

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×