A designercsapat ezúttal sem unatkozott.

Ahogy azt várni lehetett, a hétfői Y7S4 leleplezés után újabb Rainbow Six Siege leakek kerültek napvilágra. Ezúttal ráadásul egészen kellemes minőségben lett prezentálva a felhozatal, nem csak egy-egy rossz screenshot formájában. Samiatrix-nak és Lungunak sikerült kibányásznia gyakorlatilag az összes Y7S4-es skint és kozmetikai tárgyat.

Nézzük is a Y7S4 Battle Pass tartalmát!

A videóban ezúttal diavetítést láthatunk, hiszen a Battle Pass működése jelentősen megváltozik majd a következő szezontól. Az eddigi, lineáris feloldás helyett egy metrótérképhez hasonló felület áll a játékosok rendelkezésére. Némi szabadságot adva így a feloldásokhoz, ám a végén minden kozmetikai tárgyat begyűjthetünk majd. Ennek pontos működését egy későbbi bejegyzésben részletesen is ismertetjük, ha rendelkezésre állnak a hivatalos információk. Egy azonban biztos:

  • Bravo Packoknak ezúttal sem leszünk híján
  • Több Operator skin is érkezik, ezek egy része már korábban kiszivárgott
  • 5%-kal több Battle pontot kapunk a Free Pass tulajdonosokhoz képest
  • Immár 10%-os kedvezményre leszünk jogosultak a játék in-game boltjában

A kozmetikai tárgyakat első körben pozitívan fogadta a közösség, talán jobban is sikerültek, mint az előző szezonban. Ahogy az lenni szokott, ezúttal is kapunk egy új Operatort és egy pályát is, melyek szintén a Y7S4-es frissítéssel érkeznek meg a felhasználók eszközeire. A Y7S4 – Operation Solar Raid várhatóan december 6-án startol el, ám az elmúlt időszakban már volt példa egy kis csúszásra. 

Garantált hányinger? – Itt a CS:GO és a R6 Siege szerelemgyereke VR-ban

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

 

×