Az elmúlt két-három évben szinte mindegyik nagyágyú kapott már egy megfizethető verziót magából a FIFA Ultimate Teambe.

Az elmúlt két-három évben szinte mindegyik nagyágyú kapott már egy megfizethető verziót magából a FIFA Ultimate Teambe. Éveken át milliós tétel volt szerezni magunknak Ronaldo, Mbappé, vagy Neymar lapot, ezért is jött jól az EA Sports Flashback SBC vonulata.

Ezek „gyengébb” kiadásai az eredeti lapoknak, amik inkább a sztárok karrierjének elejét tükrözik. Például Neymar gyorsabb volt, mint alap lapja, jól vezetett labdát, de nem passzolt olyan jól, valamint nem kapta meg az 5/5 áldást sem.

Most úgy tűnik, hogy Lionel Messi is bekerül ebbe az elitbe, s így remélhetőleg többeknek lesz lehetősége ismét hasznos Messit irányítani. Idén már kapott egy POTM lapot a kiemelkedő teljesítménye miatt, ám ma már nem számít egy villámgyors játékosnak, emiatt pedig kiszorul a tényleges metából. Ezen a helyzeten változtathat a közelgő Flashback kiadása!

 

Azt még nem tudni, hogy egészen pontosan milyen statokkal érkezik meg Messi, de az biztos, hogy egy mozgékony, gyors verziót kell, hogy kapjunk, aminek talán a Shootingja kell, hogy szignifikánsan rosszabb legyen az alap kiadásnál.

Ha pedig ezúttal is jól árazza be az EA, lenyűgöző Upgrade lehet a kicsiny argentin.

Ezt olvastad már?

Kellemetlen “menü bug” ütötte fel a fejét a FIFA 23-ban

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×