Egyre több a termék, egyre kevesebb az idő.

Múlt héten, péntek reggel nyolc órától elstartolt a Black Friday a Leet Webshopjában. A haláli kifejezés sem véletlen, kinyírták a magas árakat és rengeteg nagyszerű akcióval várják a vásárlókat. Az oldalt érdemes akár naponta többször is megnyitni, átnyálazni, hiszen folyamatosan kerülnek fel az újabbnál újabb ajánlatok a dedikált felületre.

Bár a legjobb akciókra mindenképp érdemes lehet minél korábban lecsapni, egészen november 30-áig tartanak a lélegzetállító ajánlatok. A repertoárban mindenki megtalálhatja a számára kedves kategóriát, beszéljünk gamer perifériákról, okoskütyükről vagy épp állítható asztalokról. Megtalálhatjuk a Xiaomi legjobb termékeit, de az A4Tech, a YENKEE, a Ventaris vagy épp a California Access sem maradhat ki a listából. A PC- és konzoljátékok rajongói is elégedetten csettinthetnek, rengeteg kihagyhatatlan cím várja őket a Black Friday időszak alatt.

Már csak egy hétig élvezhetjük az ajánlatokat!

Hétfőn szintén szemezgettünk az ajánlatokból. Szinte minden elképzelhető kategóriában találtunk kiváló akciókat, így kerülhetett okosizzó vagy épp egy mechanikus billentyű is terítékre. Akkor sem kell csüggedni, ha épp monitor után kutatsz vagy csak vennél valami jó játékot a PlayStation 5-höz, hiszen ezekre is mutattunk pár kellemes példát a hétfői bejegyzésünkben:

Íme 5 kihagyhatatlan Black Friday akció a Leet Shopból!

Azóta pedig csak tovább bővült az amúgy sem szerény felhozatal. Külön kiemelendő lehet a Glorious egerek bomba ára, a pehelykönnyű, de közben még RGB világítással is rendelkező perifériák kábeles és vezeték nélküli változatait is megtaláljuk a dedikált Black Friday aloldalon:

Glorious egerek is bomba áron

Továbbra is jól látható, hogy igazán sokrétű felhozatalra számíthatunk a Leet Webshop Black Friday akciói alatt, legyen szó billentyűzetről, asztalról vagy épp gamer székről. Ahogy fentebb is említettük, akár naponta többször is érdemes végiglapozni az akciókat, hátha számodra kedves ajánlat került épp fel a webshopba. Szintén ajánlott lehet bekövetni a Leet Shop Facebook és Instagram oldalát, hogy tutira ne maradj le egyetlen egy jó akcióról sem.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Akciófigyelő | 18 fantasztikus játékra csaphatsz le teljesen INGYEN PC-n

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×