A Warzone 2 játékosok „pay to lose”-nak bélyegeztek egy új skint, mivel az a lehetetlenné teszi a megfelelő kilátást.

Újra Warzone 2 hibával jelentkezünk, ugyanis azt gondoljuk, hogy erre tényleg érdemes figyelni, ha skinvásárláson töröd a fejed. Amikor a múlt héten végre megjelent a Warzone 2, a shop is élesedett a játékon belül, tele mindenféle érdekes kiegészítővel. A bolt mindazonáltal tartalmaz egy 20 dolláros „pay to lose” skin-t,

ami egész egyszerűen eltakarja a kilátást a játékosok elől.

A Season 1 megjelenésével többek között a VII: Sloth skin-csomag is megvásárolható, azonban miközben 20 dollárba kerül (2400 CoD pont), erős hátránnyal jár a használata. Valamiért ugyanis a ruha egyes részei a képernyő elé kerülnek, amennyiben a játékos ADS nézetbe teszi a fegyvert.

Mint azt mindenki tudja, a Warzone 1 tele volt pay-to-win skinekkel, melyek előnyt jelentettek a játékosoknak. A Roze skint például többször módosították, mert nem lehetett látni benne az embert. A Warzone 2 most úgy tűnik, pont az ellenkezőjét hozta be: könnyen vesztesz, ha ezt felveszed.

$20 Ghillie Suit Blocks your sight when you ADS from ModernWarfareII

 

A szerencsétlenül járt játékos egy videót is csatolt a jelenségről a Redditre. Mint sajnos kiderült: nem egyedi az eset, mások is jártak így a skin használata közben. Ez tehát azt jelenti, hogy nem a készülékben, hanem a skinben van a hiba. Egyes játékosok szerint olyan helyzet is adódik, amikor semmit nem lehet látni vele.

Egyelőre a skin még nem lett javítva, javasoljuk, hogy amíg ki nem javítják, ne használd!

Ezt láttad már?

Így szerezheted vissza leggyorsabban a Call of Duty Battle Pass árát

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×