Sajnos az EA Sports sikercíme egyáltalán nem hibátlan.

Sajnos az EA Sports sikercíme egyáltalán nem hibátlan. A FIFA-szériától nem állnak távol a kellemetlen glitchek, illetve bugok, ezt pedig úgy tűnik, hogy élvezi a kanadai cég, ugyanis teljesen mindegy, hogy hány reklamáló, hibabejelentő poszt születik, ők nemhogy csökkentik az előfordulásukat, egyenesen növelik a problémák számát.

Egyik kedvenc újításom a Weekend League Counter, amit azért élesítettek a fejlesztők, hogy könnyebb legyen követni a haladásunkat a FUT Champions módban. Viszont a számláló úgy, ahogy van rossz, lényegében hol számolja a győzelmeket, hol nem. Két győzelemmel és négy vereséggel simán képes 0-6-ot mutatni a rendszer, ami valjuk be, rendesen röhejes.

Fun fact: If you have used all of your substitutions you cannot change the positions of the players that are already playing from FIFA

Szintén röhejes az a helyzet is, hogy a játék nem tud különbséget tenni csere, vagy játékospozíció között. A mérkőzések során ugyanis, ha elhasználtuk az összes cserelehetőségünket, onnantól kezdve a rendszer nem engedi számunkra, hogy a már pályán lévő játékosok pozícióját megcseréljük.

Magyarázat nem igen van erre az anomáliára, s természetesen az EA sem töri magát, hogy javítsa. Több poszt is született a témában, de eddig a kanadaiak még nem alakítottak semmit.

Ezt olvastad már?

Nézz rá a klubodra, ismét jönnek a Ones to Watch Upgrade-ek!

 

×